Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro vírusvédelem a Microsoft Windows Server 2003 számára

Dotkom

Trend Micro vírusvédelem a Microsoft Windows Server 2003 számára

A Trend Micro ServerProtect terméke file- és alkalmazásszerverek számára kifejlesztett anti-vírus megoldás, mely a Microsoft új Windows Server 2003 vállalati platformján fut.

A bejelentéssel a Trend Micronak lehetősége nyílt, hogy a Microsoft platformok és alkalmazások legkiterjedtebb köre számára nyújtson vírusvédelmet, igazodva a vállalat „piacon elérhető legjobb” partnerstratégiájához, így az ügyfelek számára rugalmas, integrált biztonsági megoldásokat biztosíthat.

„Az ügyfelek azt várják, hogy a Trustworthy Computing (megbízható számítástechnika) kezdeményezés elterjed az iparágon belül.” – mondta Mike Nash, a Microsoft biztonsági üzletágának testületi alelnöke. „A Trend Micro által nyújtott korai támogatás a Microsoft Windows Server 2003-hoz segít olyan megoldások szállításában, amelyek közös ügyfeleink számára még teljesebb védelmet biztosítanak a támadásokkal szemben. A Trend Micro együttműködésére nemcsak az asztali rendszerek, az üzenetkezelő szerverek és átjárók biztonságossá tételében számítunk, hanem a jövő olyan biztonsági kihívásainak kezelésében is, amelyek hatással vannak közös ügyfeleinkre is.”

A ServerProtect 5.56 verzió használatával a Windows Server 2003 ügyfelek rendelkezni fognak az összetett fenyegetések kezelésének előnyeivel az Enterprise Protection Strategy részeként biztosított szolgáltatásokon keresztül. Az ügyfeleknek lehetősége lesz a portblokkoló, írásmegtagadási és megosztott mappát blokkoló lehetőségek kihasználására, vagy szerver-helyreállítási sablonok alkalmazására azon koordinált szolgáltatások részeként, amelyek segítenek a rosszindulatú kódok támadásakor keletkezett károk csökkentésére fordított idő és az ezzel kapcsolatos költségek csökkentésében.

A ServerProtect 5.56 verziója (2003. második negyedévétől kapható) tesztelésre kerül a Veritest által vezetett Windows Server 2003 tanúsításhoz, amely a külső fejlesztők független tesztelésének kizárólagos szolgáltatója a Microsoft Certified for Windows logo program keretében. A tanúsítvány azt jelenti, hogy az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a ServerProtect megfelel a Microsoft által lefektetett együttműködési, megbízhatósági és kompatibilitási előírásoknak.

A Trend Micro átfogó termékcsaládot nyújt a Microsoft különböző platformjaihoz és alkalmazásaihoz, beleértve olyan termékeket is, mint például az InterScan VirusWall for Windows NT Server 4.0 alapú Internet-átjáró védelem; a ScanMail for Microsoft Exchange and Exchange 2000 levelezőszerver védelmi megoldás; az OfficeScan Corporate Edition termék a Windows 98/Me/XP/2000 alapú ügyfelek és mobil munkaállomások számára; és a ServerProtect for Windows NT, Windows 2000 és SharePoint Portal Server különböző verziói. A Trend Micro levelezőszerver és SMTP átjáró termékei már megfeleltek a Server 2003 minősítésnek, bizonyított biztonságot nyújtva a vállalati levelezési környezeteknek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés