Connect with us

Hirdetés

technokrata

A TransUnion is Novell megoldást választott

Dotkom

A TransUnion is Novell megoldást választott

A Novell biztonságos személyazonosság-kezelési megoldásai segítik a TransUnion B2B tevékenységének kiterjesztését.

Az eCommerce ügyfelek számának gyors növekedésével és a havi 2 milliárd bizalmas információs elem kezelésének kihívásával szembesülő TransUnion, a világ egyik legnagyobb hitelképességi jelentéseket készítő ügynöksége, a Novell megoldásait választotta a skálázható, személyazonosság alapú biztonsági infrastruktúra kiépítéséhez. A Novell megoldás a TransUnion saját fejlesztésű biztonsági megoldását váltja fel, és egyszerűbb felhasználó-kezelést biztosít, az ügyfeleket és alkalmazottakat pedig személyazonosság-alapú hozzáféréssel látja el a TransUnion szolgáltatásaihoz a Weben keresztül.

A több mint 3.000 alkalmazottat foglalkoztató, 24 ország ügyfeleit kiszolgáló TransUnion olyan biztonságos Internet megoldást igényelt, amely az ügyfelek számára gyorsabb és hatékonyabb hozzáférést biztosít a pénzügyi és hitelképességi információkhoz. Emellett az alkalmazottak számára is könnyebb hozzáférést kellett biztosítani a kulcsfontosságú alkalmazásokhoz, függetlenül attól, hogy a központban, a 60 kihelyezett iroda egyikében vagy otthonukban tartózkodnak. A Novell megoldás lehetővé tette a TransUnion számára, hogy egy éven belül megnégyszerezze online B2B ügyfélbázisát (38.000-ről 150.000-re) anélkül, hogy új hardvert vagy informatikai csoportot kellett volna biztosítania, miközben egységesítette minden egyes alkalmazott személyazonossági információit a különböző rendszerek között, így növelte a termelékenységet és a biztonságot.

A biztonságos személyazonosság-kezelési megoldás kiépítése előtt a TransUnion sok lehetőséget értékelt, többek között a Sun ONE, IBM SecureWay és Microsoft Active Directory megoldásait is. A cég végül a Novell megoldása mellett döntött, amely a Novell eDirectory, Novell DirXML, Novell iChain és Novell BorderManager szolgáltatásait kínálja. A Novell segítette a TransUniont abban, hogy kevesebb mint hat hónap alatt megvalósítsa új, címtárba integrált biztonsági infrastruktúráját; majd a Novell megoldás elhelyezése után a cég zökkenőmentesen, percek alatt tért át a régi rendszerről.

A cég most több mint 200. 000 tranzakciót dolgoz fel hetente, az ügyfelek pedig egyetlen azonosítóval és jelszóval férnek hozzá a személyre szabott információkhoz a Weben keresztül. Emellett a Novell iChain bevezetésével a TransUnion meglévő webszervereinek leterheltségét mintegy 10-15 százalékkal csökkentette, így azok több felhasználó kiszolgálását képesek ellátni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés