Connect with us

Hirdetés

technokrata

FoodFórum 2003: üzleti finomságok a vállalatirányítási rendezvényen

Dotkom

FoodFórum 2003: üzleti finomságok a vállalatirányítási rendezvényen

FoodFórum 2003 rendezvény: vállalatirányítás az élelmiszeriparban.

Üzleti finomságok címmel tartanak csütörtökön szakmai napot az élelmiszeripari vállalatok versenyképességét segítő informatikai rendszerekről. Az Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége által is támogatott rendezvényen a Pick Rt. és a Cereol Rt. képviselői szólnak az élelmiszeripar speciális kihívásairól és az ezekre adott válaszokról, az aPLUS Consulting és a SUN munkatársai pedig az ágazat igényeire megoldást adó rendszereket mutatnak be.

Az élelmiszer és –feldolgozóipar a gazdaság dinamikusan fejődő szegmense, ahol – a növekvő verseny és az EU-csatlakozás – egyre inkább szükségessé teszi a termelést és elosztást támogató informatikai rendszereket. Az élelmiszeripar működése néhány ponton jelentősen különbözik a többi szegmenstől, és ezt a vállalatirányítási megoldásoknak is támogatniuk kell – fontos követelmény például a lejárati határidők, a változó súlyú termékek, a „hagyományos” és fordított anyagjegyzék kezelése (például a sertésfeldolgozás és húskészítmény-előállítás során).

Az élelmiszeripari cégek több vállalatirányítási rendszer közül válogathatnak, és számos sikeres hazai bevezetés volt az elmúlt években, amelyek általában neves külföldi gyártók, hazai viszonyokra adaptált termékein alapultak.

A csütörtöki szakmai napon a MOVEX integrált vállalatirányítási rendszerrel lehet megismerkedni az Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetségének képviselőjének, az ágazattal szembeni kihívásokról és a versenyképesség megőrzésének lehetőségeiről szóló előadását követően.

FoodFórum 2003.
Téma: Hogyan biztosítja az élelmiszeripari vállalatok versenyképességét és EU-felkészülését egy vállalatirányítási rendszer?
Előadók: Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége, Pick Rt., Cereol Rt.
Szervező: Sun Microsystems és aPLUS Consulting
Dátum: 2003. május 15., 10-14 óra
Helyszín: Fortuna hajó, Szent István Park



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés