Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Network Associates csatlakozott az Open Mobile Alliance-hoz

Dotkom

A Network Associates csatlakozott az Open Mobile Alliance-hoz

A Network Associates első tartalombiztonsági szolgáltatóként megkapta az iparágvezető nyílt szabvány szövetség teljes jogú tagságát.

A Network Associates az első olyan biztonságtechnikai szoftverfejlesztő cég, amely csatlakozott az Open Mobile Alliance-hoz. Az OMA globális, ügyfélorientált és nyílt technológiai standardokat fejlesztő szervezet. A Network Associates ezzel újabb lépést tett stratégiai célja, a mobil és vezeték nélküli hálózatok biztosítása érdekében. A szoftvercég aktívan részt fog venni a mobil és vezeték nélküli hálózatok hardver és szoftver tervezésére és fejlesztésére vonatkozó tartalombiztonsági specifikációk létrehozásában, valamint a specifikációk és szabványok jóváhagyási folyamatában az egységesített globális mobilszolgáltatási platformok telepítésének érdekében.

„Az Open Mobile Alliance tagjaként az a célunk, hogy fejlesszük a vezeték nélküli tartalmak biztonsági szabványait, amelyek megvédik a mobilfelhasználókat a rosszindulatú támadásoktól” – mondta Arvind Narain, a Network Asociates McAfee Security részlegének szenior elnökhelyettese. „A Network Associates kezdeményezi a mobil iparág védelmének javítását – tagságunk az OMA-ban ebbe az irányba tett stratégiai lépés.”

Az OMA 2002 júniusában alakult meg, jelenleg körülbelül háromszáz tagja van. A Network Associates partneri kapcsolatot és szövetséget kezdeményez az iparágak vezetőivel, az egyre elterjedtebb vezeték nélküli hálózatok védelme érdekében. Tagság az OMA-ban elősegíti a készülékek és az üzenetek védelmét a mai és a holnapi mobil kommunikáció világában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés