Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bocsánatot kért a Symantec a kéretlen levelek dömpingjéért

Dotkom

Bocsánatot kért a Symantec a kéretlen levelek dömpingjéért

Nemtörődömség miatt a Symantec olyan e-mailt továbbított számos internetezőnek, mely teljeséggel kimeríti a spam fogalmát. Egy levélben kértek elnézést az érintettektől.

David Scott, a pcAnywhere termékmenedzsere e-mailben kért bocsánatot minden, a pcA bétatesztelésében részt vevő személytől, akik számára tegnap reggel kéretlen leveleket továbbítottak. Mint a Symantec e-mailjéből kiderül, egy bizonyos Longwealth Art Studio vagy a Kínai Nemzeti Művészeteknek nevezett cég spamje került be a Symantec hálózatába, melyre válaszolva a kéretlen e-mail figyelmetlenség miatt elküldésre került a bétateszterek e-mailcímére is.

Scott biztosított mindenkit, hogy postafiókjaik biztonságban vannak, a címek nem kerültek ki a rendszerből; illetve lépéseket tesznek annak érdekében, hogy ez többször ne fordulhasson elő. Bocsánatkérő levelében arról is tájékoztatta az érintetteket, hogy a Symantec természetesen nem adja el az adatbázisában levő e-mailcímeket harmadik személy számára.

Az eredeti kéretlen levél

From: LONGWEALTH ART STUDIO (longwealth@LONGWEALTH.COM)
Subject: PCABETANational Craftworks——Craftworks-cowhide solid painting,exchange links

China National Craftworks-cowhide solid painting, or exchange links

Dear Sirs or webmasters,

If you are interested in China National Arts and Crafts or wish exchange links with us, please visit www.longwealth.com or http://ziyunzhai.y365.com/longwealth/

Thank you!

LONGWEALTH ART STUDIO



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés