Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec: új víruselhárító a Clearswift MIMEsweeper-hez

Dotkom

Symantec: új víruselhárító a Clearswift MIMEsweeper-hez

A Symantec bejelentette a Symantec AntiVirus for Clearswift MIMEsweepert. Ez a termék méretezhető, nagy teljesítményű víruskereső és fertőzés utáni helyreállító szolgáltatásával védi a Clearswift MAILsweeper for SMTP e-mailtartalom-szűrőn áthaladó forgalmat.

˝Ez a megoldás jól példázza a Symantec-nek a vállalatok által igényelt, az e-mailforgalom hatékony, méretezhető, a hálózat több rétegében működő védelmére irányuló elkötelezettségét˝ – nyilatkozta Greg Gotta, a Symantec termékszállítási alelnöke. ˝Nagyvállalati vevőink a Symantec AntiVirus for Clearswift MIMEsweeper-rel a legkiválóbb víruselhárítót és tartalomszűrőt használhatják az e-mailforgalmukban.˝

A Symantec AntiVirus for Clearswift MIMEsweeper a gyorsaságra és gyors bevezetésre optimalizált, a meglevő hálózati infrastruktúrával szemben támasztott erőforrásigénye minimális. A Symantec AntiVirus for Clearswift MIMEsweeper az összes fontos file-típusban – ideértve a mobil kódot és a tömörített formátumokat is – felderíti a vírusokat, a férgeket és a trójaiakat. A zökkenőmentes illeszkedés révén a szabályok kezelése és az egyéb beállítás a MAILsweeper kezelőfelületén keresztül történik, ezzel egyszerűsödik a rendszer irányítása.

A műszaki partnerprogram

A Symantec műszaki partnerprogramjában a Clearswift MIMEsweeper megfelelt az együttműködési képességre vonatkozó követelményeknek, így megkapta a Symantec Certified Product for Symantec Antivirus Scan Engine minősítést. A vevők biztosak lehetnek abban, hogy a Symantec AntiVirus for Clearswift MIMEsweeper zökkenőmentesen fog együttműködni a Clearswift MIMEsweeperrel.

A Symantec műszaki partnerprogramja megszabja, hogy a más-más gyártóktól származó különböző védelmi és infrastrukturális termékek miként lehetnek képesek a Symantec eljárásaival való együttműködésre, hogy a közös ügyfelek bonyolult vállalati hálózatai egyszerűbbé válhassanak. A minősített partnerek képesek összeilleszteni termékeiket a Symantec megoldásaival, valamint az ipari szabványokra épülő, együttműködő képességgel ellátott, a Symantec és más gyártók megoldásainak együttműködése révén a biztonságos, kezelhető és méretezhető vállalati védelemhez szükséges keretrendszerrel, a Symantec Enterprise Security Architecture-rel. A műszaki partnerprogram integrációs eszközöket, fejlesztési segítséget, közös értékesítést és marketing-erőforrásokat, valamint termékminősítést nyújt. A Symantec együttműködési követelményeinek megfelelő megoldásokat szállító partnerek használhatják a Symantec minősítő emblémáját

A Clearswift MIMEsweeper

A Clearswift MIMEsweeper az e-mail és webes kapcsolatok e-szabályzatainak alkalmazására hivatott termékcsalád. A világon több mint 13 ezer felhasználóval rendelkező Clearswift MIMEsweeper az e-mailben vagy a Weben terjedő veszélyek elleni védekezés, a törvényi szabályozásnak való megfelelés, a termelékenység megőrzését elősegítő szabályok alkalmazásának, valamint a hálózatukon áthaladó szellemi javak kezelésének képességével ruházza fel a szervezeteket.

A Symantec AntiVirus vizsgálómotorjára épül

A Symantec Antivirus vizsgálómotorja egy TCP/IP szerveralkalmazás és egy kommunikációs alkalmazásprogramozási felület (Application Programming Interface, API) együttese, amelyen keresztül a Symantec vírusellenes eljárásait más szerveralkalmazásokba és berendezésekbe lehet integrálni. A Symantec legfontosabb víruselhárító eljárásai közé tartozik a Bloodhound, a NAVEX, a LiveUpdate, a Java-ban vagy az ActiveX-ben megbúvó, illetve az önálló, parancsállományokból álló, rosszindulatú mobilkódok felismerése. A nemrégiben hozzátett ICAP 1.0-támogatás és a Microsoft Windows 2000, a Sun Solaris és a Red Hat Linux további támogatása révén a Symantec AntiVirus vizsgálómotorja a vegyes összetételű nagyvállalati környezetben is alkalmazható. A Clearswift a MAILsweeper for SMTP-t a Symantec AntiVirus Scan Engine-nel történő víruskeresésre és fertőzés utáni helyreállításra alkalmassá tevő szoftverillesztőt dolgozott ki. Ez az ingyenes szoftverillesztő a Clearswift-től szerezhető be.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés