Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP: az üzleti információs megoldások globális piacának vezetője

Dotkom

SAP: az üzleti információs megoldások globális piacának vezetője

Az SAP információszolgáltatás, következetesség és üzleti specializáció szempontjából egyaránt az élen végzett a Forrester felmérésében; Az SAP új rekordot állított fel a Winter Corporation üzleti információs adatvolument vizsgáló teljesítménytesztjén.

Az SAP AG bejelentése szerint a mySAP Business Intelligence (mySAP BI) elemei közé tartozó SAP Business Information Warehouse (SAP BW) a Forrester TechRankings üzleti információs besorolásának tíz kategóriája közül háromban is az élen végzett. Az SAP BW információszolgáltatás, következetesség és üzleti specializáció szempontjából egyaránt maga mögé utasította a rivális termékeket, ezen belül a két utóbbi kategóriában az elérhető maximális pontszámot nyerte el a kutatóintézet ötös skáláján.

Az integrált üzleti információk kínálta versenyelőny megszerzése érdekében a világ vállalatai már több mint 6.200 installációt telepítettek a mySAP Business Intelligence alkalmazásból. A bejelentésre az SAP március 24- 26. között megrendezett Business Information Warehouse (BW) & Enterprise Portal (EP) konferenciáján, a Florida állambeli Orlandóban került sor. A mySAP Business Intelligence segítségével a vállalatok integrálni és elemezni tudják a heterogén alkalmazások és egyéb adatforrások között megosztott üzleti adatokat, és a vállalati struktúrák hagyományos korlátain felülemelkedve, átfogó képet alkothatnak üzleti működésükről. A mySAP Business Intelligence az ágazat vezető integrációs és alkalmazásplatformjaként számon tartott SAP NetWeaverre épül, így azokból a forrásokból is képes összesíteni az adatokat, amelyeket a Forrester kutatója, Nate Root a vállalati szoftverplatformok mögött meghúzódó masszív adatstruktúraként határoz meg. Ennek köszönhetően az alkalmazás támogatja az együttműködésre épülő döntéshozatalt, és azonnal hasznosítható üzleti információkat bocsát rendelkezésre.

A Forrester független TechRankings felmérése több mint 500, adatkezeléssel, információszolgáltatással, integrációval, architektúrával, globalizációval és költségekkel kapcsolatos szempont alapján elemzi és értékeli a világ vezető üzleti információs szállítóinak megoldásait. Nate Root, a Forrester kutatója, jelentésében külön kiemelte az SAP BW hatékony adatkezelési jellemzőit: az adatérvényesítést, az adatellenőrzést, a robusztus adatmodellek kialakítását és a menedzselési lehetőségeket. Az SAP BW ráadásul beépített adapterekkel támogatja az SAP R/3 rendszerrel végrehajtott mélyreható integrációt. Ám az alkalmazás más, nem SAP-szoftverekkel is kitűnően használható – az önálló bevezetés sikerét több cég is tanúsíthatja. A mySAP Business Intelligence globális népszerűségében fontos szerepet játszik, hogy nyílt és átfogó kialakítása révén azonnal hasznosítható üzleti információkká tudja összevonni a nyers vállalati adatokat. A gyep- és kertápolási termékek vezető nemzetközi szállítói közé tartozó Scotts Company például teljes körű üzleti információs megoldásként használja a mySAP Business Intelligence-et. A Scotts a szoftver segítségével integrálja a készletekre, a belső gyártási folyamatokra és a disztribúcióra vonatkozó adatokat, és ezeket a vállalati szervezeten kívül is beveti az ügyfeleivel, beszállítóival és befektetőivel folytatott kommunikáció és együttműködés továbbfejlesztésére.

Az SAP NetWeaver platform az üzleti információs alkalmazás mellett az SAP Enterprise Portal, az SAP Exchange Infrastructure, az SAP Master Data Management, az SAP Mobile Infrastructure és az SAP Web Application Server (SAP Web AS) megoldásokból áll össze. Az SAP NetWeaver olyan átfogó integrációs és alkalmazásplatform, amely a dolgozók, az információk és az üzleti folyamatok szervezeti és technológiai határokon átívelő integrációjának és összehangolásának támogatásával járul hozzá az informatikai összköltség (TCO) mérsékléséhez. Az SAP NetWeaver adja a mySAP Business Suite megoldások és az SAP xApps keresztalkalmazások technikai alapját, és maximális megbízhatósággal, biztonsággal és skálázhatósággal garantálja a kritikus fontosságú (mission-critical) üzleti folyamatok zökkenőmentes működését. Az SAP Business Information Warehouse minden várakozást felülmúló teljesítményt nyújt. Az SAP Business Information Warehouse valamennyi korábbi skálázhatósági és adatvolumen-támogatási rekordot megdöntött a Winter Corporation független tanácsadócég által auditált teljesítményteszten. Így most már független audit is bizonyítja az alkalmazás kivételes méretezhetőségét és adatvolumen-támogatását – ami egyre fontosabb tényezőnek számít a nagyvállalati üzleti információs rendszerekhez mind több vevő, dolgozó és partner számára hozzáférést kínáló ügyfelek szemében. Richard Winter, a Winter Corporation elnöke, az adatbázis-méretezés elismert szaktekintélye arról számolt be, hogy a mySAP Business Intelligence könnyedén boldogult a benchmark-teszt során feldogozott roppant adatmennyiséggel. Az SAP BW adatainak kezelését a mySAP Business Intelligence támogatja – ami nagy méretékben megkönnyíti az adatok osztályozásával és feldolgozásával kapcsolatos folyamatok felügyeletét, figyelését is karbantartását.

A mySAP Business Intelligence jellemzői azt is lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy az adatok SAP és egyéb megoldásokon keresztül történő hozzáférése, elemzése és továbbítása útján javítsák működésük hatékonyságát, üzleti kapcsolataik színvonalát és maximálják a vállalati információk révén elérhető üzleti értéket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés