Connect with us

Hirdetés

technokrata

Otthoni Windows felhasználók: új, ingyenes szolgáltatás a Microsofttól

Dotkom

Otthoni Windows felhasználók: új, ingyenes szolgáltatás a Microsofttól

A redmondi cég úgy döntött, hogy egy ingyenesen használható felületet bocsát operációs rendszereit otthoni környezetben használók számára, ahol tájékozódni lehet a biztonsági problémákról.

Nemrég indult be az a szolgáltatás, amelyet a Microsoft kifejezetten azon ügyfelei számára hozott létre, akik otthoni környezetben használják a cég operációs rendszereit. A Microsoft elmondása szerint a már 300 ezernél is több ˝előfizetővel˝ rendelkező Security Notification System mellékletének szánják a szolgáltatást.

A The Microsoft Security Update Home User Edition annyiban különbözik a korábbi, hasonló célú kezdeményezésektől, hogy az erre feliratkozók e-mailben értesülhetnek a biztonsági témákban történt eseményekről. Mindezt könnyen érthető formában kapják meg a felhasználók – nyilatkozták az amerikai szoftverfejlesztő cégnél. Ennek ráadásul nemcsak a pontosabb tájékoztatás lesz az előnye, hanem az is, hogy így vélhetőleg gyorsabban ˝képbe kerülhetnek˝ az erre feliratkozók. Nincs több észre nem vett, elfeledett frissítés – ígérik Redmondban.

Semmi egyébre (még a Passport szolgáltatás igénybevételére) sincs szükség ennek használatához, mindössze egy e-mailcímet kell megadni. További részletek a Microsoft website-ján.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés