Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beolvad a GDL Technológiai Szolgáltató Kft. a Graphisoftba

Dotkom

Beolvad a GDL Technológiai Szolgáltató Kft. a Graphisoftba

A GDL Technológiai Szolgáltató Kft. megszünteti önálló cégként való működését, és mint üzletág beolvad a Graphisoft RÚD Rt. szervezeti keretei közé.

A Graphisoft által 2001. januárjában 250 millió forint jegyzett tőkével alapított GDL Technológia Kft. a jövőben megszűnik mint önálló cég, és üzletág ismét visszakerül a Graphisoft RÚD Rt. szervezeti keretei közé.

A Graphisoft közleménye szerint a beolvasztás erősíteni fogja a GDL pozícióját, és elősegíti a technológiai koordinációt, mindez pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a GDL elérje üzleti célkitűzéseit.

A GDL Technológiai Szolgáltató Kft. az épületelem-gyártók és -viszonteladók, valamint az elektronikus katalógusok kiadóinak szolgáltatójaként működött mindeddig. A cég fő célja volt, hogy a GDL-t, azaz a geometriai leírónyelvet általánosan használt elektronikus objektumformátumként terjessze el az építőipari termékek marketingjében és menedzsmentjében. A GDL Technológia Kft. igazgatójává Haidekker Andrást nevezték ki, aki korábban a Graphisoft angliai leányvállalatának elnöki posztját töltötte be.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés