Connect with us

Hirdetés

technokrata

Network Associates: a legmagasabb minősítés a vírusirtók összehasonlító tesztjén

Dotkom

Network Associates: a legmagasabb minősítés a vírusirtók összehasonlító tesztjén

A hamburgi egyetem vírustesztelő központja az idén is a legmagasabb minősítést adta a McAfee Security vírusirtó technológiájának.

„Az átfogó tesztelési folyamat során a McAfee VirusScan többféle, így DOS, Windows 98, Windows 2000, és Linux operációs rendszeren is demonstrálta kiemelkedő vírusfelismerő képességeit.” – mondta Klaus Brunnstein professor, az egyetem vírustesztelő központjának munkatársa.

A hamburgi egyetem vírustesztelő központja összetett tesztelési eljárásairól ismert az iparágban. A tesztcentrum vizsgálatsorozata a többféle platformon folyó tesztelés mellett magában foglalja a tömörített formátumok felismerését és a termék megbízhatóságát vizsgáló teszteket is, ez utóbbit például a téves riasztások gyakoriságának mérésével.

„Az, hogy a hamburgi egyetem vírusközpontja már harmadik éve a lehető legmagasabb kategóriába sorolja a termékünket annak a folyamatos elkötelezett erőfeszítésnek az eredménye, hogy világszerte az iparág vezető vírusirtó technológiáját nyújtsuk ügyfeleinknek” mondja a McAfee Security termékmarketing igazgatója, Ryan McGee.

A McAfee Security a Network Associates termékcsoportja, amely a vállalatokat biztonsági rések, vírustámadások és vegyes fenyegetések ellen védi. A McAfee Security átfogó hálózati védelmet kínál vírusirtó, kódolási, desktop tűzfal, behatolás érzékelő, sérülékenység elemző és menedzselt biztonsági technológiák segítségével. Az összes McAfee Security terméket támogatja a világ vezető vírusellenes szervezete, az AVERT (Anti-Virus Emergency Response Team).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés