Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kihaló Dell noteszgépek

Dotkom

Kihaló Dell noteszgépek

Leépítési fázisba lépett a Dell noteszgép-családjának egyik tagja.

Úgy döntöttek a Dellnél, hogy egyik ismert noteszgép-családjukat, a SmartStepet szépen leépítik, s a továbbiakban inkább az Inspiron márkanévvel forgalomba hozott notebookokat fogják propagálni. Ennek első ˝áldozata˝ a SmartStep 250N, amely a tavasz végére teljesen megszűnik. Igaz, a SmartStep 200N típusok még utána is megvásárolhatók maradnak – aztán ezeket is felváltják az ezzel megegyező kiépítettségű Inspiron modellek.

A döntést azzal indokolták a cégnél, hogy a SmartStep ismertsége alacsonyabb, mint az Inspironé, ráadásul árban képes a forgalmazó ugyanarra a szintre szorítani Inspiron modelljeit, mint a beszüntetni tervezett típusok esetében. Annak idején a SmartStep azért született, hogy a konfigurálgatás kényelmetlenségét nem óhajtó felhasználók könnyen választhassanak maguknak noteszgépet – mára azonban döntő jelentőségűvé vált a régen szinte megbonthatatlannak tartott notebookok vásárlás előtti testreszabása.

A még kapható SmartStep 200N típus egyébként 1300 dolláros áron vásárolható meg. Konfigurációja a következő: 2 GHz-es asztali Pentium 4-es, 15 colos LCD, 256 MB operatív tár, 30 GB kapacitású merevlemez, DVD/CD-RW kombó meghajtó.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés