Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szervezeti változások a Scalánál

Dotkom

Szervezeti változások a Scalánál

A Scala Business Solutions, a kollaboratív ERP szoftverek globális gyártója bejelentette, hogy számos szervezeti változást léptetett életbe a folyamatos növekedés biztosítása és a változó piaci igények kiszolgálása érdekében. A változások közé tartozik egyes regionális üzleti egységek összekapcsolása, illetve új pozíciók létrehozása, amelyek segítségével a Scala hatékonyabban tud koncentrálni ügyfeleire és vezető technológiai pozíciójára.

Szervezeti változásokra kerül sor a Scalánál a piaci igények kiszolgálása érdekében. A szervezeti változások közé tartozik, hogy egyetlen nyugat-európai üzleti egységet hoznak létre a korábbi nyugat- és észak-európai üzleti egységek összeolvasztásával. Ezenfelül a Baltikum államai immár a közép-kelet-európai üzleti egységhez fognak tartozni, így a Scala maximálisan kihasználhatja a természetes szinergiákat és erőforrásokat.

A cég vezetésében a következő személyi kinevezésekre került sor:
• Jan Palmquist, korábban Senior Vice President Operations (operációs felelős vezető alelnök), Senior Vice President Worldwide Operations (globális operációs vezető alelnök) lesz.
• Steve Humble, korábban Senior Vice President for Client Support (ügyféltámogatásért felelős vezető alelnök), ezentúl a Senior Vice President Product Management (termékmenedzsmentért és támogatásért felelős vezető alelnök) pozíciót tölti be. Felelősségi köre kiterjed a termékek szállítására és felügyeletére, valamint az ügyféltámogatásra.
• Björn Anderssont – korábban Vice President Operations for Northern Europe (észak-európai operációs vezető alelnök) – Senior Vice President Channel Development (értékesítési csatorna fejlesztéséért felelős vezető alelnök) pozícióba nevezték ki. Feladata, hogy tovább fejlessze a Scala és világméretű partnerhálózatának kapcsolatát.
• André Israël, korábban Vice President for Operations Western Europe (nyugat-európai operációs vezető alelnök) a Senior Vice President Operations Support (operációs támogatásáért felelős vezető alelnök) funkciót tölti be, továbbá alá fognak tartozni a konzultációs szolgáltatások (Consulting Services), valamint az operációs támogatás (Operations Support) is.
• Patrick Pando a Vice President Operations Western Europe (nyugat-európai operációs alelnök) pozíciót tölti be. Pando eddig Vice President Operations for Central and Eastern Europe (közép-kelet-európai operációs vezető alelnök) volt.
• Steve Benford a Vice President Operations for Central and Eastern Europe (közép-kelet-európai operációs alelnök) pozícióba nevezték ki. Benford korábban a vállalat kollaboratív ERP platformjának, az iScala 2.1-nek a bevezetését irányította.

A tavalyi kutatási-fejlesztési (K+F) befektetések eredményeképpen a K+F szervezet csaknem kétszeresére nőtt. A cég termékstratégiájának kiszolgálása és a kollaboratív funkciók fejlesztése érdekében a cég K+F funkciói kibővültek. Két új – a terméktervezésért és a termékkompetencia-központokért felelős – alelnök került kinevezésre, valamint egy új termékmenedzserrel bővült a csoport.

A Scala szoftverrel problémamentesen integrálhatók a szabványos üzleti folyamatok: a kollaboratív funkciókhoz a rendszer az Internetet használja. A Scala csúcstechnológiája több mint 30 különböző nyelven érhető el, és a cég stabil ügyfélkörrel rendelkezik a világ több mint 140 országában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés