Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP: évi 300.000 Hyundai gépkocsi

Dotkom

SAP: évi 300.000 Hyundai gépkocsi

A Hyundai az SAP-t kérte fel első amerikai összeszerelő üzeme informatikai rendszereinek szállítására. A gépkocsigyártási ágazat legnagyobb mySAP-projektjének helyszínéül szolgáló üzemben évente 300.000 autó gördül majd le a gyártószalagról.

Az SAP AG bejelentette, hogy a világ vezető gépkocsigyártói között számon tartott Hyundai Motor Company az SAP-t választotta első USA-beli OEM összeszerelő üzeme fő megoldásszállítójául. Az Alabama állambeli Montgomery-ben épülő üzem az ágazat hasonló észak-amerikai létesítményei közül elsőként használ majd teljes működése támogatására SAP-szoftvereket.

A Hyundai több ERP-szállító – köztük az Oracle – kínálatának áttekintését követően, főként a megoldás átfogó jellege miatt döntött az SAP mellett. A cég Autoever nevet viselő informatikai leányvállalata máris hozzálátott a bevezetés első fázisának megvalósításához. A Hyundai az új üzem működésének magas szintű hatékonyságát kívánja biztosítani a mySAP.com e-business platformmal. Az évente mintegy 300.000 gépkocsit előállító létesítmény a cég Koreán kívüli legnagyobb gyártóüzemeinek egyike lesz.

Az integrált vállalatirányítási (ERP) alapfunkcionalitást tartalmazó csomag szoftverelemei: mySAP Human Resources (mySAP HR); mySAP Financials; az ágazatspecifikus mySAP Automotive; és az SAP vezető ellátásilánc-kezelő megoldása, a mySAP Supply Chain Management (mySAP SCM). E megoldások az anyagkezelés, valamint a termelés és a logisztika megtervezése terén nyújtanak nagy segítséget.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés