Connect with us

Hirdetés

technokrata

McAfee vírusfal: ICSA tanúsítvány

Dotkom

McAfee vírusfal: ICSA tanúsítvány

A Webshield e500 készülék sikeresen kiállta a legszigorúbb követelmények szerinti vizsgálatot, így megkapta az ICSA tanusítványt.

Az ICSA Labs, mely a Truesecure független részlege, biztonsági termékek vaktesztelését és minősítését végzi, és vezető szerepe van világszerte a biztonsági követelmények megfogalmazásában a legkülönbözőbb cégek számára.

Az ICSA szigorú értékelések alapján minősít. A minősített termékek nyilvánosan ellenőrzött kritériumok szerint csökkentik a vírusok és rosszindulatú kódok által okozott biztonsági kockázatokat.

„Gondos tesztelés és értékelés után az ICSA Labs hitelesítette a McAfee Webshield e500 készülék hatékonyságát, tehát az a legmagasabb szintű határvédelmet nyújtja” – mondta Larry Bridwell, az ICSA Labs tartalom biztonsági programjának vezetője. „A McAfee Security hardver-szoftver megoldások védik a vállalati ügyfeleket a rosszindulatú kódoktól, amelyek megtámadhatják Internet forgalmukat.”

A Webshield e500 készülék, mint integrált megoldás, arra szolgál, hogy megvédje a felhasználókat gyakorlatilag minden, az Internetről érkező vírus és rosszindulatú kód fenyegetéssel szemben. Ez a kapunál történik, négy-protokollos támogatással, ideértve az SMTP, HTTP, FTP és POP3 forgalmat. Azon kívül, hogy szűri és pásztázza az e-mail forgalmat, a Webshield e500 készülék alkalmas óránként 80.000 e-mailt meghaladó forgalom átengedésére, színfalak mögötti víruskeresést nyújt, és biztosítja a központosított jelentési és elemző képességeket az ePolicy Orchestrator felügyeleti konzol segítségével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés