Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kína vezető repülőgépgyártója a Scalát választotta

Dotkom

Kína vezető repülőgépgyártója a Scalát választotta

A repülőgép-ipari kutatóintézet és gyártó a Scala hagyományos ERP megoldásával szabványosítja üzletvitelét.

A Scala Business Solutions új szerződést írt alá Kína vezető repülőgép-ipari kutatóintézetével és gyártójával, a LeiHua Electronic Laboratory-val: a LeiHua a Scala hagyományos ERP platformjának segítségével szabványosítja üzleti folyamatait és javítja működésének hatékonyságát. A LeiHua a Scala teljes modulkínálatát üzembe helyezi a pénzügyi, logisztikai és gyártási folyamatok támogatására, valamint implementálja a Crystal Reports jelentéskészítő eszközt is.

Az 1970-ben alapított, 1.400 alkalmazottat foglalkoztató LeiHua vállalat számos elektronikai terméket gyárt – többek között repülőgép-ipari elektronikát és kábeltévé-berendezéseket, olajkutatási eszközöket, civil távközlési berendezéseket és belső kommunikációs rendszereket. A LeiHua az egyre összetettebb termékportfolió, az egyre hosszabb feldolgozási folyamatok és az egyre szélesebb termelőbázis miatt olyan ERP rendszert keresett, amely hatékonyan támogatja a vállalat üzleti folyamatait és biztosítja az ellenőrzést.

A világgazdaság felé nyitó Kínában egyre több vállalat alkalmaz olyan modern üzletviteli megoldásokat, amelyek megfelelnek a nemzetközi üzleti élet követelményeinek. Ezen a növekvő piacon erősítette pozícióját a Scala Business Solutions a több mint 30 nyelven elérhető, és világszerte több mint 140 országban alkalmazott ügyviteli rendszerének újabb értékesítésével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés