Connect with us

Hirdetés

technokrata

CA: BrightStor ARCserve Backup for NetWare 9.

Dotkom

CA: BrightStor ARCserve Backup for NetWare 9.

A Computer Associates bejelentette a BrightStor ARCserve Backup for NetWare 9. verzióját, amely a Novell operációs rendszer felhasználóinak szánt adatvédelmi megoldás. Az új verzió az egyszerűbb licencelés és kedvező ár mellett egyszerű használatot, megbízhatóságot és teljesítményt nyújt.

A BrightStor ARCserve Backup for NetWare támogatja a NetWare 6 környezetet, beleértve a “Copy on Write” (írás közben másolás) funkciót biztosító Open File Agent eljárást, amelynek segítségével még akkor is folyamatosan biztosítható a létfontosságú adatok védelme, ha az alkalmazások használatban vannak.

Világszerte több száz szervezet tesztelte behatóan a BrightStor ARCserve Backup 9. verzió béta változatát, amely a Novell NetWare 6 tekintetében “YES Tested and Approved” minősítést kapott.

“Ügyfeleink vállalati informatikai közegének továbbra is szerves eleme a NetWare, ezért a CA ez után is olyan újszerű tárolási megoldásokat szállít, amelyek változó igényeiket kielégítik,” – mondja Nigel Turner, a CA BrightStor megoldásainak alelnöke.

A CA az adatok rendelkezésre állásának biztosításában a NetWare piacot 1996. óta vezeti, amikor felvásárolta a Cheyenne Software-t, és annak ARCserve nevű termékcsaládját.

“A CA-t és a Novell-t tartós, és sikeres kapcsolatok fűzik az ARCserve termékhez. Örömmel vesszük, hogy az új verzió már közös ügyfeleink rendelkezésére áll,” – mondja Doug Knight, a Novell hálózati infrastruktúra termékeinek alelnöke. “A NetWare 6 és az ARCserve 9 együtt nagyszerű megoldást kínál ahhoz, hogy az ügyfelek adataikat heterogén SAN környezetben összevonják.”

A 695 dolláros alapárról induló BrightStor ARCserve Backup 9 segítségével az ügyfelek testre szabott adatvédelmi rendszert építhetnek platformtól függetlenül, gyakorlatilag bármely elosztott környezetben. A BrightStor ARCserve Backup for NetWare segítségével Novell NetWare, Microsoft Windows, Linux és UNIX kiszolgálók adatairól lehet Novell NetWare kiszolgálókon biztonsági mentéseket készíteni.

A BrightStor ARCserve Backup for NetWare együttműködik a legújabb Windows változattal, ami nagyon fontos szempont a legtöbb vállalatra jellemző vegyes telepítésű környezetben. Hasonló együttműködést kínál majd a BrightStor ARCserve Backup for Linux, amelynek béta tesztjei jelenleg folynak, széles körű megjelenését pedig 2003. elejére tervezik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés