Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a magyar nyelvű Norton AntiVirus 2003

Dotkom

Megjelent a magyar nyelvű Norton AntiVirus 2003

Az angol változat már szeptember végétől kapható hazánkban, most azonban már a magyar nyelvű szoftver is megvásárolható.

Kicsivel több mint két hónapos várakozás után megjelent a magyar nyelvű Symantec Norton AntiVirus, mely azon felhasználók számára készült, akik hadilábon állnak az angol nyelvvel. A magyarítástól eltekintve azonban minden maradt a ˝régi˝: a felhasználó egy komplett Norton AntiVirus 2003-at vehet kézbe a magyar változat megvásárlásával.

A 2002-es verzióhoz képest több újdonsággal is gyarapodott szoftvert mindenkinek érdemes telepítenie, aki még nem rendelkezik víruskeresővel, vagy nincsen megelégedve a jelenleg használt vírusvédelmi eszközével. Folyamatos adatbázis-karbantartás mellett egy igen hatékony, ugyanakkor könnyen használható programmal védekezhetünk a különböző digitális kártevők (férgek, trójai programok, vírusok stb.) ellen.

A választást megkönnyítő részletesebb információ a Terminal Gyakorlat rovatában olvasható (egyben a kapcsolódó cikkek résznél is elérhető).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés