Connect with us

technokrata

A Novell one Net jövőképe négy terület köré szerveződve fejlődik

Dotkom

A Novell one Net jövőképe négy terület köré szerveződve fejlődik

A jövőben a Novell a címtáralapú és platformfüggetlen hálózati infrastruktúra-szolgáltatásokra (Novell Nterprise), a címtáralapú személyazonosság-kezelés és integrált biztonsági megoldáscsomagokra (Novell Nsure), az üzleti alkalmazások integrációjára és címtáralapú webes szolgáltatások fejlesztésére (Novell exteNd), valamint az üzleti és informatikai tanácsadás és üzemeltetési támogatásra (Novell Ngage) összpontosít.

A Novell bejelentette, hogy a felhasználók körében rendkívül sikeres one Net jövőképnek továbbfejlesztése, illetve az ügyfelek igényeinek megfelelően egyre nagyobb számú vállalatnál és intézménynél történő megvalósítása érdekében piaci tevékenységét a jövőben négy fő területre koncentrálja. A négy terület alapját a jövőben is a címtáralapú, biztonságos személyazonosság-kezelés, a platformfüggetlen hálózati szolgáltatások, valamint a webalapú alkalmazások fejlesztése biztosítja. A tanácsadói és szolgáltatási szakértelem hozzáadása pedig az üzleti know-how-t, illetve az üzleti folyamatok web alapú kiépítéséhez, biztonságossá tételéhez és bevezetéséhez szükséges technológiát biztosítja az ügyfelek számára. A Novell szerint ezek a területek jelentik a legnagyobb kihívást a nagyvállalatok és intézmények számára üzleti folyamataik optimalizálása során

Címtáralapú személyazonosság-kezelés és integrált biztonsági megoldáscsomag
– Novell Nsure

A személyazonosság-kezelés az alapja az informatikai rendszerek biztonságának. A számítástechnikai környezet sokszínű kapcsolatainak hatékony kezelése csak akkor valósítható meg, ha a cégek tudják, hogy ki fér hozzá a hálózathoz, és milyen információ megtekintésére van jogosultsága. A Novell Nsure biztonságos személyazonosság-kezelési megoldást kínál, amely a cégek számára lehetővé teszi hogy alkalmazottaik, ügyfeleik és partnereik egyszerűen és gyorsan hozzáférjenek a munkájukhoz szükséges adatokhoz és alkalmazásokhoz, miközben a cég információi és erőforrásai minden részletre kiterjedően biztonságosan védettek. A Novell Nsure termékcsalád a Novell eDirectory címtárt és kapcsolódó termékeit használja, és tartalmazza a Novell biztonságos hozzáférési megoldásait:
• Alkalmazások, adatbázisok, címtárak integrált személyazonosság kezelése: DirXML
• Különböző platformok integrált felügyelete: Novell Account Management
• Egységes jelszókezelés, egypontos bejelentkezés: SecureLogin
• Erős hitelesítés: Novell Modular Authentication Services
• Biztonságos és hatékonyan felügyelt Internet-kapcsolat: BorderManager
• A cég által nyújtott internetes szolgáltatások biztonságossá tétele: iChain

Címtáralapú és platformfüggetlen hálózati infrastruktúra-szolgáltatások
– Novell Nterprise

A kritikus fontosságú üzleti folyamatok elérhetőségének megvalósítása olyan robusztus, megbízható infrastruktúrát igényel, amely folyamatosan rendelkezésre áll. A Novell Nterprise a gyors, megbízható és skálázható infrastruktúra kiépítését és a többplatformos hálózati szolgáltatásokat foglalja magában, melyek a különböző alkalmazások biztonságos bevezetéséhez szükségesek az ügyfelek számára.
• Hálózati alapszolgáltatások: NetWare
• Csoportmunka kezelés: GroupWise
• Eszközök, erőforrások, alkalmazások felügyelete és az irányelvek szabályozása: ZENworks

Üzleti alkalmazások integrációja és címtáralapú webes szolgáltatások fejlesztése
– Novell exteNd

A Novell exteNd segítségével az ügyfelek integrálhatják meglévő rendszereiket, és dinamikus, interaktív megoldásokkal láthatják el az alkalmazottakat és üzleti partnereket. A Novell exteNd az alkalmazásfejlesztéshez felhasználóbarát vizuális eszközöket, a futtatásukhoz pedig alkalmazásszervert biztosít. A Novell exteNd további része egy nagy teljesítményű és szabvány alapú csomag webes alkalmazások fejlesztéséhez. A vezető szállítók megoldásai között egyedüliként a Novell exteNd alkalmazások más alkalmazásszervereken is futnak, például az IBM WebSphere* és BEA WebLogic* rendszereken is.
• Üzleti alkalmazások integrációja, webes szolgáltatások fejlesztése: exteNd Composer
• Portál szolgáltatások, dokumentumkezelés, workflow: exteNd Director
• Nagy teljesítményű J2EE alkalmazásszerver: exteNd Application Server
• Integrált fejlesztői környezet: exteNd Workbench

Üzleti és informatikai tanácsadás és üzemeltetési támogatás
– Novell Ngage

A Novell tanácsadói és szolgáltatási szakértelmet is biztosít a Novell Nsure, Novell exteNd és Novell Nterprise termékcsoportok köré épülő megoldások kifejlesztéséhez és bevezetéséhez. A Novell konzultációs szervezete üzleti tanácsadást nyújt a hatékonyabb működés érdekében, valamint IT tanácsadást végez a rendszerek felépítésének megtervezéséhez, a gyors alkalmazásfejlesztéshez és a rendszerintegrációhoz. A Novell konzultációs részlege műszaki támogatást és oktatási szolgáltatásokat is nyújt annak érdekében, hogy ügyfelei biztosak lehessenek abban, hogy a Novell one Net üzleti megoldásai optimálisan működnek környezetükben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin