Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megalakult az Államigazgatási SAP Felhasználó Klub

Dotkom

Megalakult az Államigazgatási SAP Felhasználó Klub

Ebben a hónapban alakult meg az Államigazgatási SAP Felhasználók Klubja, melynek tevékenysége havi rendszerességgel megtartott klubnapokon zajlik.

2002. november 21-én tartotta alakuló gyűlését, egyben első összejövetelét az Államigazgatási SAP Felhasználók Klubja. A Klubot az SAP rendszert használó intézmények azzal a szándékkal hozták létre, hogy nyílt fórumot teremtsenek az SAP bevezetések tapasztalatainak, a felhasználás optimalizálásának, az újdonságok megismerésének és közös szakmai állásfoglalások kidolgozásának.

Az SAP Hungary 1998 óta foglalkozik az államigazgatási szektor igényeinek kielégítésével. Az elmúlt négy évben az ilyen irányú közbeszerzések legnagyobb hányadát az SAP rendszerek nyerték el. SAP szoftvereket használnak többek között az Agrárintervenciós Központban, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságon, a Pénzügyminisztériumban, Magyar Szabadalmi Hivatalban, a Hírközlési Főfelügyeletnél és folyik a rendszer bevezetése a Gyermek, Ifjúsági és Sportminisztériumban, valamint a Miniszterelnöki Hivatalhoz tartozó Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságán.

“Kiemelten fontos számunkra, hogy az államigazgatási szektor működésének törvényi előírásait rendszerünkkel rugalmasan és integráltan támogatni tudjuk, ezért szívesen veszünk részt a klub működésében, ahol a felhasználóinktól jövő igények és tapasztalatok megismerése mellett közös szakmai állásfoglalások is kialakításra kerülnek, valamint a legújabb fejlesztések ismertetésére is sor kerülhet” – nyilatkozta Reicher Péter, az SAP Hungary Kft. államigazgatási értékesítési menedzsere.

A Klub tevékenysége, az igény esetén havi rendszerességgel megtartott klubnapokon zajlik. A klubnapok témái a tagok igényei alapján a tapasztalatokról szóló beszámolóktól, esettanulmányokon keresztül a kerekasztal beszélgetésekig alakulnak. A klubnapokra a klubtagok közül bárki jelentkezhet előadóként, vagy javasolhat témát.

A klubnak bármely államigazgatási intézmény tagja lehet. A minél szélesebb körű információ eljuttatása érdekében az SAP Államigazgatási Klubja szívesen veszi az egyes intézmények érdeklődését.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés