Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Borland negyedéves eredményei, személyi változások

Dotkom

A Borland negyedéves eredményei, személyi változások

A szoftverfejlesztő cég az ágazati stagnálás vagy lassú növekedés ellenére dinamikusan növelte bevételét.

A Borland Software közzétette a 2002. szeptember 30-val vége tért negyedév és kilenc hónapos időszak pénzügyi eredményeit. A vállalat egy különálló sajtóközleményben a vezetői csapat kibővítését és megerősítését célzó előléptetéseket is bejelentett. Frederick A. Ball, aki ezelőtt alelnök – pénzügyi vezérigazgató-helyettes volt, az újonnan létrehozott, vállalatfejlesztési, fúziós és felvásárlási alelnökként, Kenneth R. Hahn pedig vezető alelnök – pénzügyi vezérigazgató-helyettesként fog dolgozni.

Dave L. Fuller elnök-vezérigazgató és Kenneth R. Hahn vezető alelnök és pénzügyi vezérigazgató-helyettes november 15-én aláírták a Borland 10-Q űrlapon beadott, a szeptember 30-ával véget ért három hónapos időszakot tartalmazó negyedéves jelentéséhez tartozó, a 2002. évi Sarbanes-Oxley törvény 302-és és 906-os paragrafusa által megkövetelt tanúsításokat.

2002 harmadik negyedévében a bevétel 2001 harmadik negyedévéhez képest 10%-kal, 55 millióról 60,7 millió dollárra növekedett, a licencekből eredő bevételek pedig az előző évihez képest 47 millió dollárról 50,3 millió dollárra emelkedtek. A bevétel negyedéves növekedése a Borland folyamatos vezető pozícióját tükrözi a szoftveres alkalmazásfejlesztés piacán minden vállalati platformon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés