Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megfelel a vártnak a 3M profitja

Dotkom

Megfelel a vártnak a 3M profitja

A feldolgozóipar legkülönbözőbb területein tevékenykedő 3M nyeresége a vártnak megfelelően alakult a harmadik negyedévben is.

A 3M 16 milliárd dolláros éves forgalommal, diverzifikált technológiai bázissal rendelkező vállalat, mely vezető szerepet foglal el az egészségügyi, biztonsági, elektronikai, telekommunikációs, ipari, fogyasztói, irodai és egyéb piacokon.

A vállalat harmadik negyedévi nettó nyeresége 545 millió dollár, részvényenként 1,38 dollár lett, a tavalyi azonos időszak 394 millió dollár, részvényenkénti 99 centje után. A társaság árbevétele 4,14 milliárd dollárra emelkedett az egy évvel korábbi 3,96 milliárd dollárról.

Az óriáscég második negyedéves árbevétele 4,161 milliárd volt, a költségek visszafogása, valamint az ázsiai-csendes óceáni térségben megugró eladások miatt, melynek következtében a társaság – a harmadik negyedre vonatkozóan – júliusi előrejelzéseiben 1,35-1,40 dollár egy részvényre jutó profitra számított, míg a Thomson First Call elemzői konszenzusa 1,38 dollárt jósolt.

A 3M több mint 60 országban tevékenykedik, és közel 200 országban forgalmazza termékeit. A cég egyike a Dow Jones ipari átlagindexet meghatározó 30 részvénynek, és alkotórésze a Standard & Poor´s 500 Indexnek is.

A 3M a XX. század két legegyedibb irodatechnikai termékének feltalálása által vált ismertté. Olyan találmányokkal tört be az irodai termékek piacára, mint az 1925-ben feltalált, világhírű Scotch átlátszó ragasztószalag és a Post-it, emellett a 3M ma több mint 2.700 irodai terméket szerepeltet kínálatában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés