Connect with us

Hirdetés

technokrata

Computer Associates: eTrust Security Command Center

Dotkom

Computer Associates: eTrust Security Command Center

A Computer Associates bemutatta új biztonságtechnikai megoldását, amely hatékonyan integrálja az azonosítás-, hozzáférés- és fenyegetettség-kezelés szakterületeit.

[Sajtóközlemény] A biztonságtechnikai feladatok menedzselésének ez az egyedülálló rendszere a CA eTrust megoldások és a kapcsolatos technológiáknak az integrálására épül. Ezekhez társul az újonnan bejelentett eTrust Security Command Center, mellyel egyetlen vezérlőpultról/portálról irányítható valamennyi biztonsági művelet az egész vállalatra kiterjedően.

A vállalati információkat fenyegető veszélyek lehetséges következményei olyan súlyosak, hogy az „összetákolt” biztonsági rendszer már elfogadhatatlan – mondta Russell M. Artzt, a CA ügyvezető alelnöke és az eTrust termékágazat ügyvezetője.

A CA eTrust megoldásai széles körű, kiterjedten méretezhető funkciókat szolgáltatnak mindhárom alapvető biztonságtechnikai szakterületen:
– az eTrust Identity Management (azonosításkezelés) a felhasználók kiszolgálásáról gondoskodik a felhasználói számlák teljes életciklusa alatt, beleértve biztonságos és egyszerűen kezelhető bejelentkezésüket az üzleti alkalmazásokba, összhangban a vállalatnál betöltött szerepükkel
– az eTrust Access Management (hozzáféréskezelés) a vállalati erőforrások megelőző módszerű, szabályokra alapozott védelmét, az üzletvitel szempontjából fontos rendszerek magas rendelkezésre állását biztosítja
– az eTrust Threat Management (fenyegetettség kezelése) védelmet nyújt a belső és külső fenyegetések ellen, mint amilyenek például a rosszindulatú programok és a szolgáltatás visszautasítását kiváltó támadások

Az eTrust Security Command Center segítségével a rendszergazdák egyetlen vezérlési pontról felügyelhetik ezt a három szakterületet. Az etrust Security Command center valamennyi vállalati szintű biztonságtechnikai funkció integrált, portál jellegű menedzselését és megjelenítését végzi. Ezen felül nyílt csatlakozófelületeket is szolgáltat, melyeken keresztül illeszteni lehet a harmadik fél biztonságtechikai termékeit, például behatolásészlelő rendszereket, tűzfalakat és hálózati berendezéseket. A CA smart megoldásminősítő program segítséget nyújt ilyen, harmadik féltől származó termékek készülékfüggetlen integrálásához.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés