Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az AOL stratégiát vált

Dotkom

Az AOL stratégiát vált

Az AOL 8.0-ás verziója csak nagy sávszélességű Internet-eléréssel rendelkező ügyfelek számára készül, mely az AOL új stratégiájának első megtestesítője.

Az AOL jövőbeni termékeinek nagy része a nagy sávszélességű Internet-eléréssel rendelkező ügyfeleket célozza meg. Az AOL 8.0 szoftvert már kizárólag ennek a célcsoportnak fejlesztették. Jon Miller, az AOL elnöke elmondta: “a hangsúlyt ezentúl a nagy sávszélességű Internet-előfizetőkre helyezzük, és biztos vagyok benne, hogy ez a tábor továbbra is dinamikusan fog növekedni.”

Az AOL 35 millió ügyfeléből jelenleg 4 millió rendelkezik ilyen hozzáféréssel. Az AOL ennek a célcsoportnak külön chat-szolgáltatásokat, audio- és videoletöltési lehetőségeket fog kifejleszteni. Az AOL 8.0-ról Miller a következőket mondta: “a 8.0 nem csak egy új programverzió, hanem az új stratégiánk jelképe”.

Ezt támasztják alá a 8.0-ás verzióról napvilágra került információk, melyek szerint számos streaming és rich-media letöltési lehetőséget kínál az új változat, mely analóg modemen keresztül élvezhetetlenül hosszú letöltési időt venne igénybe. Az AOL 8.0 verziójának megjelenési időpontjáról még nem jelent meg közlemény.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés