Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itthon is kaphatók az új Symantec termékek

Dotkom

Itthon is kaphatók az új Symantec termékek

A jól használható és nagy biztonságot nyújtó Symantec termékek új generációja Magyarországra is elérkezett – már megvásárolható az új Norton Antivirus, Personal Firewall, Ghost, SystemWorks.

A korábbi hírekből már tudni lehetett, hogy a Symantec fejlesztőgárdája nem unatkozott idén sem: szinte minden termékük megújult már. Ezek közül a legtöbb már hazánkban is kapható szeptember utolsó napjától.

A szoftverekből egyelőre csak angol nyelvű változat létezik, de gőzerővel folyik a magyar verziók létrehozása. Ezen változatokat majd október végétől, november elejétől vehetik kézbe leendő vásárlói.

A Norton Internet Security (szokás szerint) magában foglalja a NAV és a Personal Firewall 2003-as verzióit. A SystemWorks főbb elemei: Norton AntiVirus 2003, Norton Utilities, Norton CleanSweep, Web Tools, One Button Checkup, GoBack 3 Personal Edition.

Természetesen ezen szoftverek egy kicsivel bővebb taglalást is megérdemelnek, ezért a Terminal keretein belül hamarosan több hosszabb lélegzetvételű cikkben is visszatérünk majd a Symantec új termékeire.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés