Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel – Microsoft – SAP együttműködés

Dotkom

Intel – Microsoft – SAP együttműködés

Az Intel – Microsoft – SAP együttműködés keretében mindhárom vállalat vásárlói hozzáférhetnek az Intel Itanium 2 alapú rendszerein – bizonyos Microsoft-környezetben – futó SAP R/3 Enterprise Solutionhoz és az SAP APO-hoz.

[Sajtóközlemény] 2002. szeptember 5-én jelentette be az Intel és a Microsoft, hogy az SAP AG-vel való együttműködés keretében, a normál szállításokat megelőzően, mindhármuk vásárlói hozzáférhetnek az Intel Itanium 2 alapú rendszerein a Microsoft Windows Advanced Server Limited Edition (LE) és a (64 bites) Microsoft SQL Server 2000 Enterprise Edition környezetben futó SAP R/3 Enterprise Solutionhoz, és az SAP Advanced Planner and Optimizerhez (SAP APO-hoz), a mySAP Supply Chain Management (SCM) egy összetevőjéhez. Ez az előzetes értékesítés együtt fut a HP Itanium 2 alapú rendszereinek szeptemberi elérhetőségével. A többi gyártó is rövidesen csatlakozik a programhoz.

“A nagyteljesítményű, méretezhető és hatékony szállítóilánc-kezelés és nagyvállalati erőforrás-tervezés a kulcsa annak, hogy a cégek versenyképesek legyenek a gyorsan változó, globális gazdaságban, ahol gyorsan kell alkalmazkodni a mindig változó piaci körülményekhez és maximalizálni kell a bevételi lehetőségeket, elengedhetetlen a költségek minimalizálása, és folyamatosan javítani kell az ügyfelek kiszolgálását. Igen elégedettek vagyunk, hogy előzetes hozzáférésben nyújthatjuk ügyfeleinknek a mySAP SCM and R/3 Enterprise Solutions olyan előszállított verzióit, amelyek az Intel Itanium 2 alapú processzorán, a Microsoft Windows Advanced Server Limited Edition-ön és a (64 bites) Microsoft SQL Server 2000 Enterprise Edition-ön alapulnak.” – mondta Stephan Rossius, az SAP AG globális partnerkezelésért felelős alelnöke.

Hatalmas mennyiségű adathoz való hozzáférést tesz lehetővé a számítógép fő memóriájában az Itanium 2 processzor nagy memóriakezelő képessége és címezhetősége az SAP AP LiveCache 7.4 számára olyan igényes alkalmazásokban, mint a nagy adatbázisok, üzleti intelligencia, nagyvállalati erőforrás-kezelés, és gyors, memórián belüli adatfeldolgozás. Az SAP R/3 megfelelő nagyvállalati erőforrás-kezelő képességet nyújt, ami előfeltétele minden sikeres üzleti megoldásnak, és kihasználja az Itanium 2 alapú platformok méretezhetőségét, teljesítményét.

“Széles körben használatosak manapság az SAP-megoldások az összes nagyvállalati folyamat dinamikus együttműködésének megvalósításához. Az SAP-megoldások valamint a Microsoft operációs rendszer adatkezelő és számítási teljesítményének, az Itanium 2 nagy memóriakezelő képességének és méretezhetőségének kombinációja az iparág számára lenyűgözően nagy teljesítményű megoldásokat tesz lehetővé.” – mondta Mike Fister, az Intel Enterprise Platform´s Group rangidős alelnöke és ügyvezető igazgatója.

“Túlnyomóan a Microsoft Windows – Intel alapú szerverkörnyezetet választották SAP platformként a vásárlók, folyamatosan az elmúlt három évben. Továbbá a Windows 2000 és az SQL Server 2000 csúcsteljesítményt nyújt az SAP Sales és Distribution (értékesítési és nagykereskedelmi) mérőprogramok szerint, miközben igen előnyösek az ár-teljesítmény arányaik. Ezek a csiszolt, 32 bites platformok állítják be a mércét a 64 bites nagy teljesítményű nagyvállalati megoldások még izgalmasabb, új korszaka számára, amely az SAP SCM-en, az SAP R/3 Enterprise Solutionon, a Windows Advanced Server LE-n és az SQL Server 2000 Enterprise Edition-ön alapul.” – mondta Paul Flessner, a Microsoft .NET Enterprise Servers Group rangidős alelnöke.

Az SAP R/3 Enterprise és a mySAP SCM a mySAP.com e-business platform technikai alapköveit képező, integrált vállalatirányítási szoftvermegoldások. Az SAP APO LiveCache egy memóriaalapú technológia, amely nagy mennyiségű adatot dolgoz fel valós időben, így nyújt számottevő teljesítményelőnyt a szállítóilánc-kezelés, időzítési és előrejelzési alkalmazások számára.

Az Itanium 2 processzor az Intel nagyvállalati osztályú processzorcsaládjának második tagja, amely az Intel alapú kiszolgálókat mind teljesítményben mind darabszámban gazdaságossá teszi a legigényesebb nagyvállalati informatika számára is. Az Itanium processzorok megbízható és méretezhető platformok széles választékára és nagy teljesítményű kiszolgálók, munkaállomások szoftvereinek megvalósítására nyújtanak lehetőséget alacsonyabb költségszinten és jobb teljesítménnyel, mint az egyedi kínálat.

A mai naptól kezdődően kérvényezhetik a vásárlók, hogy hozzáférhessenek az olyan SAP R/3 Enterprise Solution SAP APO megoldásokhoz, amelyek a 64 bites Intel, Microsoft és az SAP platformon futnak. Az engedélyezési eljárás és űrlap az SAP Sevice MarketPlace-en a MICROSOFT Quick Linken található. Az engedélyezési időtartam a Windows .NET Server 2003 nyilvános megjelenéskor le fog zárulni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés