Connect with us

Hirdetés

technokrata

Network Associates kémszoftver-céget vásárolt

Dotkom

Network Associates kémszoftver-céget vásárolt

A többek között McAfee tulajdonos Network Associates felvásárolta a hálózati adatfigyelő rendszert fejlesztő Traxess-t.

Az amerikai Network Associates (NAI) a McAfee vírusirtó program mellett a hálózati problémákat orvosló Sniffer tulajdonosa is. A NAI hétfői bejelentése szerint felvásárolta a Traxess Inc.-et, ezzel együtt a Traxess által fejlesztett hálózati adatfigyelő rendszert (Dragnet). A tranzakció összegét nem hozták nyilvánosságra. A Dragnet képes a teljes hálózati forgalom elmentésére, speciális tárolási technológiát alkalmazva. A tárolt adatok alapján a munkatársak által látogatott weboldalak, a hálózaton keresztül küldött file-ok, sőt akár e-mailek szövege is rekonstruálható.

A NAI 2003 második negyedévében kíván megjelenni a Snifferbe ágyazott Dragnet technológiával. Eddig a Sniffert leginkább hálózati problémák felderítésére és analizálására ajánlották, a jövőben viszont hálózatfigyelési és biztonsági funkciókat is elláthat, a Dragnet technológiának köszönhetően.

Ralph Yarro, a Traxess elnöke elmondta: “a Dragnet kifejlesztésébe fektetett több éves munkánk átadásakor biztosak akartunk lenni, hogy a technológiánkat hozzáértő cég vezeti be a piacra. A Network Associates elkötelezettsége a biztonság iránt tökéletes garancia erre.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés