Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent az iPAQ Pocket PC H3900 sorozat

Dotkom

Megjelent az iPAQ Pocket PC H3900 sorozat

Az új modell színes képernyővel, 400 MHz-es Intel PXA250 alkalmazás-processzorral rendelkezik és akár univerzális távirányítóként is használható az otthoni és az irodai elektronikai berendezésekhez.

A korábbi változatok elegáns kivitelezése erre a modellre is jellemző maradt, ráadásul kompatibilis az Expansion Pack rendszerrel is. Vezetékmentes szolgáltatásait a beépített Bluetooth-nak köszönhetően lehet kihasználni.

Folyadékkristályos kijelzőjének fénye elég erős ahhoz, hogy akár a szabadban, erős napfény mellett is használni lehessen. Rendelkezik beépített univerzális távirányítóval is, mellyel mind az irodai, mind az otthoni audió és videó eszközök nagy része vezérelhető. Készenléti állapotának személyreszabásával jobban irányítás alatt lehet tartani a kis gép működési idejét.

A 32 MB-nyi Flash ROM-mal felszerelt H3950 634 dolláros áron kerül forgalomba, a H3970-es ára pedig 734 dollár (ez utóbbiban azonban 48 MB-nyi Flash ROM teljesít szolgálatot). Mindkét verzió tartalmaz egy Secure Digital Input-Output (SDIO) slotot és 64 MB-nyi RAM-ot. Emellett mindkét modell a Microsoft előre telepített Windows for Pocket PC 2002-es operációs rendszerével érkezik, s mindkét eszközre két év garanciát vállal a gyártó.

A megjelenéssel egy időben a HP bemutatta Európaszerte új szoftverválasztás nevű programját, mellyel lehetővé teszi a felhasználók számára kiegészítő szoftverek letöltését, ráadásul ingyenesen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés