Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyomozás indul a KPNQwest ellen?

Dotkom

Nyomozás indul a KPNQwest ellen?

A hírek szerint hivatalos nyomozást kezdeményezett egy banki csoport a holland KPN és az amerikai Qwest Communications közös európai leányvállalata, a KPNQwest ellen.

A FigyelőNet információ szerint egy igen erős banki testület azt szeretné, ha hivatalos nyomozás indulna az amerikai Qwest Communications és a holland KPN közös európai leányvállalata, a KPNQwest ellen.

A társaság az első negyedévben körülbelül 283 millió euró veszteséget halmozott fel, míg az előző év hasonló időszakában 42,8 milliót. A KPNQwest bejelentése szerint az eszközállomány jelentős része a bankhitelek fedezeteként van lekötve.

Ez további kérdéseket vetne fel az amerikai telekommunikációs vállalat saját könyvelési gyakorlatával kapcsolatban, ugyanis a bankok lényegi ellentmondásokat vélnek felfedezni az európai társaság könyvelési rendszerében.

A pénzintézetek azt szeretnék, hogy nyilvánosságra kerüljenek a leányvállalat és az alapítói között lebonyolított tranzakciók, melyeknek hitelessége igen kétségessé vált a cég csődjét követően.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés