Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fellendülőben a digitális kamerák piaca

Dotkom

Fellendülőben a digitális kamerák piaca

Olyannyira, hogy a Legend Computer és a Minton Optic Industry közös erővel évi többszázezres egységgyártást vettek tervbe.

A Legend Computer megerősíti szövetségét a tajvani Minton Optic Industry-val, ugyanis megpróbálják közös erővel előmozdítani a középkategóriás DSC-k (digitális fényképezőgép) eladásait.

A Legend, tervei szerint minél hamarabb kiszélesíti a digitális kameráinak termékvonalát, mely során a Minton ebben az évben hatszázezer egységet gyárt le négy vagy öt új modellhez Legend márkanév alatt, és közel egymilliót (920 ezer) 2003-ban.

A Minton egyébként Tajvan második legnagyobb kameragyártója a Premier Image Technology után, de nem csak emiatt esett a Legend választása a Mintonra, ugyanis az utóbbi vállalat szakértelme és stabil működése világszerte elfogadott és ismert tény.

Ennek köszönhetően és a szövetség révén a két vállalat Kína legnagyobbjaivá is kinőheti magát, ugyanis a CCID (China Center of Information Industry Development) szerint a Kodak dominál jelenleg a piacon 29 százalékos részesedéssel, amelyet az Olympus és a Sony követ 19,1 és 18,7 százalékkal, ám a kínai vállalatok összesen is csak 4,6 százalékban vesznek részt a fényképezőgépek piacán.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés