Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tűzfal a csúcson

Dotkom

Tűzfal a csúcson

Nemzetközi elismerés.

[sajtóközlemény] A Symantec bejelentette, hogy a Symantec Enterprise Firewall 7.0 megkapta a Common Criteria Evaluation Assurance Level 4 (EAL4) tanúsítványt. Ez a rangos okirat azt bizonyítja, hogy a Symantec Enterprise Firewall hosszú és kemény tesztek sorának felelt meg, és teljesíti az International Standards Organization (ISO) által felállított szabványok követelményeit.

A Symantec a Symantec Enterprise Firewall Common Criteria EAL4 tanúsítványát formálisan a 2002. május 13-án Ottawában tartott International Common Criteria Conference (ICCC) rendezvényen vehette át. A Symantec e legújabb teljesítménye a kormányzati ügyfelek számára biztosíték a létező legjobb biztonsági technológia használatára hálózatuk védelmében, akiknek szükségük van az ilyen tanúsítványokra.

Az EAL4 tanúsítványok a következő országokban elfogadottak: Anglia, Ausztrália, Egyesült Államok, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Izrael, Kanada, Németország, Norvégia, Olaszország, Spanyolország és Új-Zéland.

Ez a tanúsítvány megerősítette a Symantec Enterprise Firewallt abban a pozícióban, melyben a jelenleg kapható egyik legbiztonságosabb, nagyteljesítményű megoldással védi az Internet, valamint a hálózatok közötti kapcsolatokat a nagyvállalati szférában.

Felismerve kiváló védelmét az olyan többrétű támadási formák, mint a Code Red és a Nimda, a Symantec Enterprise Firewall teljes vizsgálórendszert és automatikus védelmiszint-növelési technológiákat tartalmaz a nagyvállalati hálózat ilyen irányú védelmének fokozása érdekében. Ezen túl a rendszerkonfiguráció függvényében a teljes vizsgálatot végző tűzfal képes akár az 1,5 Gbps teljesítmény elérésére is, mellyel optimális átvitelt és teljesítményt nyújt a T1-től a Gigabit Ethernet kapcsolatokig is.

A Symantec Enterprise Firewall kulcseleme a Symantec Enterprise Security-nek, mely bármilyen méretű szervezetet képes ellátni a szükséges technológiával, globális válaszlépésekkel és szolgáltatásokkal, mellyel információs biztonságát menedzselheti. A Symantec széleskörű megoldása a legjobb terméket kínálja az átjárók, kiszolgálók és a munkaállomások tűzfal- és vírusvédelmére, behatolás-detektálásra, sérülékenységvizsgálatára és virtuális magánhálózat (VPN) megoldásra. Az ügyfelek profitálnak a Symantec globális kutatói hálózatából is, mely 24 órás, azonnali válaszlépésekkel látja el őket a biztonsággal kapcsolatos támadások ellen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés