Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jó úton halad a Nokia

Dotkom

Jó úton halad a Nokia

A Nokia ma közzétette az előre beütemezett negyedév-közepi gyorsjelentését a 2002-es első negyedévi üzleti kilátásokra vonatkozóan.

A januári és februári események alapján a Nokia pro forma hozama részvényenként (módosított) előreláthatólag az első negyedévre előre jelzett 0,15-0,17 eurós sáv felső részén, illetve a sáv felett lesz. Az első negyedévi nettó értékesítés a várakozások szerint a jelzettnél valamivel alacsonyabb lesz, ugyanakkor ez a vártnál magasabb jövedelmezőség mellett jelentkezik, mely a Nokia alapértékeinek, vagyis az erős márkának, a kiváló végrehajtásnak és a győztes portfóliónak köszönhető.

A vállalat szerint az első negyedévi nettó értékesítés valamivel az előző év hasonló időszakával való összehasonlításban 6-10%-os csökkenést jósoló előzetes útmutatások alatt lesz. A Nokia Mobile Phones eladásai az első negyedévben várhatóan az előzetesen megszabott határon belül lesznek (3-7%-os csökkenés az előző év hasonló időszakával való összehasonlításban), míg a Nokia Networks üzletág eladásai mintegy 25%-kal csökkenhetnek az előző év hasonló időszakával való összehasonlításban, szemben a korábbi 16-20%-os útmutatásokkal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés