Connect with us

technokrata

A Microsoft 100 ezer dollárt kínál ügyfeleinek

Dotkom

A Microsoft 100 ezer dollárt kínál ügyfeleinek

Több mint 100 ezer dollárjába került (és ez az összeg csak növekszik) az óriáscégnek egy hitelkártyákkal történt (és még mindig folyamatban levő) malőr.

Számos MSN felhasználó létezik szerte a világon (a Microsoft nagy örömére), ám nem mind elégedett a szolgáltatással. Az óriáscég ügyfeleinek hitelkártyájával támadt probléma, egész pontosan a kártyaszámok hibás kezelésével.

A dél-kaliforniai Orange megyében keresetet nyújtottak be a szoftvercég ellen, miután több felhasználó panaszkodott az ügyben, hogy képtelen lemondani előfizetését (a megadott hitelkártyaszám ugyanis nem egyezett meg sajátjukkal). A változásnak több oka is lehet (például kártyacsere), ám ezek a módosítások nem mindig jelentkeztek az MSN file-jaiban, és ebből keletkezett a probléma.

Gyors megoldást ígértek a Microsoftnál, s a cég 100 ezer dollárt fizetett büntetés gyanánt (perköltséggel együtt), ezen felül az érintett felhasználóknak vissza kell térítenie előfizetési díjaikat (mindenkinek 1998 márciusa óta, aki bizonyítani tudja, hogy hasonló jelenségbe ütközött).

Ez a kis incidens talán az AOL malmára hajtja a vizet, ám a hó eleji, 50 dolláros visszafizetési ajánlat jóval több ügyfélhez juttathatja a Microsoftot, mint amennyi esetleg elpártol tőle.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin