Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft 100 ezer dollárt kínál ügyfeleinek

Dotkom

A Microsoft 100 ezer dollárt kínál ügyfeleinek

Több mint 100 ezer dollárjába került (és ez az összeg csak növekszik) az óriáscégnek egy hitelkártyákkal történt (és még mindig folyamatban levő) malőr.

Számos MSN felhasználó létezik szerte a világon (a Microsoft nagy örömére), ám nem mind elégedett a szolgáltatással. Az óriáscég ügyfeleinek hitelkártyájával támadt probléma, egész pontosan a kártyaszámok hibás kezelésével.

A dél-kaliforniai Orange megyében keresetet nyújtottak be a szoftvercég ellen, miután több felhasználó panaszkodott az ügyben, hogy képtelen lemondani előfizetését (a megadott hitelkártyaszám ugyanis nem egyezett meg sajátjukkal). A változásnak több oka is lehet (például kártyacsere), ám ezek a módosítások nem mindig jelentkeztek az MSN file-jaiban, és ebből keletkezett a probléma.

Gyors megoldást ígértek a Microsoftnál, s a cég 100 ezer dollárt fizetett büntetés gyanánt (perköltséggel együtt), ezen felül az érintett felhasználóknak vissza kell térítenie előfizetési díjaikat (mindenkinek 1998 márciusa óta, aki bizonyítani tudja, hogy hasonló jelenségbe ütközött).

Ez a kis incidens talán az AOL malmára hajtja a vizet, ám a hó eleji, 50 dolláros visszafizetési ajánlat jóval több ügyfélhez juttathatja a Microsoftot, mint amennyi esetleg elpártol tőle.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés