Connect with us

Hirdetés

technokrata

A biztonsági javítás javítása

Dotkom

A biztonsági javítás javítása

Szokatlan helyzetbe került a Microsoft: nemrég kiadott biztonsági frissítésében hibák voltak, ezért kénytelen volt magát a javítást is megjavítani…

Egy olyan frissítést jelentettek meg a Microsoftnál, mely az Internet Explorer 6 biztonsági hibáját is kijavítja. Többek között olyan réseket foltoz be, amelyek eddig nyitottan hagyták a felhasználó számítógépét: az egyik például külső dokumentumok megnyitásakor tette sebezhetővé a rendszert. Ezen kívül a HTML kezelést, a file nyitást és a scriptek futtatását javították.

A biztonsági frissítés nem sokkal az MSN pár nappal ezelőtti hibájának felbukkanása után érkezett, a szoftvergyártó természetesen most is melegen ajánlja ennek telepítését.

Első nekifutásra nem sikerült jól megoldani ezen javítások hibamentességét, ezért a Windows Update webhelyen alig két órát tölthetett el, majd eltávolították. A frissítések ugyanis nem voltak megfelelően átvizsgálva, ezért biztonsági okokra hivatkozva a cég levette azt honlapjáról.

A Bill Gates által nemrég bejelentett a biztonság mindenek előtt irányzat nem igazán akaródzik működni – igaz, a Microsoft már korábban beszámolt arról, hogy jelenleg csak felkészülnek az átállásra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés