Connect with us

Hirdetés

technokrata

Stratégiai megállapodást kötött a Synergon és a Nexon

Dotkom

Stratégiai megállapodást kötött a Synergon és a Nexon

A Synergon és a Nexon elvi megállapodást kötött, hogy az előbbi cég képzésmenedzsment-, illetve az utóbbi vállalat humánerőforrás-gazdálkodási rendszerét együtt, integrált rendszerként kínálják ügyfeleiknek.

A Synergon és partnerei által fejlesztett, Microsoft technológiára épülő SYNEDU Phoenix 2.0 E-Learning Képzésmenedzsment Rendszer és a Nexon Best!HR elnevezésű Humánerőforrás-gazdálkodás Rendszerének rendszerintegrációja révén a Best!HR szoftverben rögzíteni lehet a dolgozók képzettségét, valamint az egyes beosztásokhoz/feladatokhoz tartozó szakmai és kompetenciaelvárásokat, és a teljesítéshez szükséges tanfolyamokat. Az adatok összevetése biztosítja a megfelelő és hatékony karriertervezés lehetőségét. A Nexon bérügyviteli valamint beléptető rendszerével integrálva teljes körű humán informatikai megoldást biztosít.

A Phoenix 2.0 a nagyvállalatok, multinacionális cégek, közigazgatási intézmények, iskolák számára kialakított elektronikus képzési, képzésszervezési keretrendszer. Funkciói egyedülállóan széles körűek: a hagyományos képzések és az elektronikus távoktatás folyamatainak teljes körű automatizálásából kiindulva a tananyagok közvetítésén át az online vizsgáztatástól az e-learning tartalomfejlesztésig kínál megoldásokat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés