Connect with us

Hirdetés

technokrata

Saját PC-k árusítását kezdi a Best Buy

Dotkom

Saját PC-k árusítását kezdi a Best Buy

Az elektronikai eszközöket gyártó Best Buy áruházlánc bejelentette, hogy saját márkanév alatti asztali PC-k árusítását kezdi meg e hét folyamán.

Bár a Best Buy PC-k még nem kaphatók az áruházlánc minden boltjában, az egyik massachusettsi üzletben már feltűntek a Matrix elnevezésű termékcsalád első tagjai.

Az egyik 899 dolláros modellben 1,6 GHz-es Intel Pentium 4-es processzor, 512 MB DDR memória, CD-újraíró meghajtó és 80 GB-os merevlemez található, míg az 1099 dollárért kínált változat 1,8 GHz-es Pentium 4-es CPU-t és 100 GB-os winchestert tartalmaz (összehasonlításképp: egy hasonló felszerelésű Compaq asztali számítógépért 1200 dollár körüli összeget kér).

A Best Buy saját márkanevén futó PC-it egy tajvani cég gyártja, és olyan nagy nevű gyártókkal kíván vele versenyre kelni az áruházlánc, mint a Compaq, vagy a HP (amely gyártók számítógépei szintén kaphatók a Best Buy áruházakban). Nem váratlan egyébként a Best Buy lépése, hiszen a cég legnagyobb riválisa, a CompUSA már évek óta árusítja saját márkanevén kínált személyi számítógépeit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés