Connect with us

technokrata

Portáltechnológia új köntösben

Dotkom

Portáltechnológia új köntösben

A Computer Associates bejelentette, hogy átszervezi az eBusiness felügyeleti megoldásainak portfólióját és új márkaneveket vezet be.

”A CA az üzleti megoldások széles skáláját kínálja ügyfeleinek. Ezen megoldások termékcsoportokba való tömörítése segíti a partnereit abban, hogy könnyebben tájékozódjanak a CA kínálatában,” mondta Evan Quinn a Hurwitz Group vezető elemzője. „A CA termékcsaládjának átszervezése nemcsak jobban tükrözi a CA termékek fő tulajdonságait, hanem egységesíti a vállalati marketing stratégiáját is.”

A CA három új termékcsaládot mutatott be:
CleverPath – az új termékcsalád portáltechnológiát, és tudáskezelő megoldásokat foglal magába, beleértve a vizualizációt és előrejelző elemzést
AllFusion – átfogó felügyeleti megoldásokat magába foglaló termékcsalád, beleértve a modellezést és konfiguráció menedzsment megoldásokat
Advantage – alkalmazásfejlesztő és alkalmazásintegráló megoldások, valamint adatbázisok termékcsaládja

A három új termékcsalád a meglévő CA termékcsaládot egészítette ki: Jasmine (objektumorientált adatbázis technológia), Unicenter (vállalati infrastruktúra-menedzsment megoldás), BrightStor (adattárolási család), eTrust (eBusiness biztonsági megoldás).Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin