Connect with us

Hirdetés

technokrata

CA a kitüntetettek között

Dotkom

CA a kitüntetettek között

A Computer Associates szeptember 11-e utáni erőfeszítéseit kitüntetéssel jutalmazták.

A Computer Associates International (CA) bejelentette, hogy azon 13 vezető technológiai vállalat közé tartozik, amelyet az NW3C (National White Collar Crime Center – Gazdasági bűnözés elleni nemzeti központ) kitüntetett az IFCC (Internet Fraud Complaint Center – Internet-bűnözés elleni központ) számára nyújtott hardver, szoftver és szolgáltatás terén nyújtott támogatásáért a szeptember 11-i terrortámadást követően.

Az IFCC partnerkapcsolatban áll a Szövetségi Nyomozó Hivatallal (FBI) és az NW3C-vel. Az amerikai Igazságügyi Minisztérium vezetésével az IFCC gyorsan kibővítette információs forrásait és tájékoztatási kapacitását, hogy az egyetlen online portálként szolgáljon a nyilvánosság tájékoztatására a szeptember 11-i támadással kapcsolatban. Az IFCC az információit valós időben továbbította az FBI washingtoni operációs központjának. Az utóbbi két hónap során az IFCC weboldala majdnem 125 ezer figyelmeztetést gyűjtött össze és kezelt.

A CA a BrightStor tároló termékeivel járult hozzá a gyors, megbízható, skálázható adatvédelemhez és tárfelügyeletethez. A CA ezen túlmenően gyorsan felállított egy professzionális szerviz konzultánsokból álló csoportot a termékek telepítésének segítése és technikai támogatása érdekében.

“Az FBI nagyra értékeli az IFCC részére nyújtott magas szintű támogatást ezen időszak alatt, mikor valóban nagy igény merült fel rá. Az NW3C-vel fennálló kapcsolatunknak és a támogatás elfogadásának köszönhetően órák alatt üzembe tudtuk helyezni a megfelelő nyomozati eszközt.“ – mondta Dennis M. Lormel, az FBI Bűnügyi Felderítő Osztály, pénzügyi bűnözéssel foglalkozó részlegének vezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés