Connect with us

Hirdetés

technokrata

Index.hu-Freestart együttműködés

Dotkom

Index.hu-Freestart együttműködés

Stratégiai partnerségre vonatkozó megállapodást kötött az Index.hu internetes tartalomszolgáltató és az Internet-szolgáltató Freestart.

A megállapodás értelmében az 1,3 milliárd forint alaptőkéjű freestart.hu Internet-szolgáltató több mint 135 ezer regisztrált felhasználója számára közvetlenül válik elérhetővé az Index.hu portál tartalomszolgáltatása. Az együttműködéssel Magyarország – a regisztrált felhasználok számát tekintve – legnagyobb Internet-szolgáltatója és a magyarországi tartalompiac egyik legjelentősebb szolgáltatója működik majd együtt.

A stratégiai partnerség a Freestart.hu számára azért kiemelkedő fontosságú, mert ezáltal újabb eszközzel csalogatja a potenciális felhasználókat a világhálóra, ismét bizonyítva eltökélt szándékát, hogy elősegítse Magyarországon az Internet további terjedését. Eddigi munkájának és a folyamatosan nyújtott magas minőségnek eredményeképpen, 2000. decembere óta több mint hatvanötezer, eddig még hozzáféréssel nem rendelkező felhasználó számára teremtett csatlakozási lehetőséget az online világhoz, ami kulcsszerepet játszott abban, hogy – a regisztrált felhasználok számát tekintve – piacvezetővé válhatott.

A megállapodás annak felismerését mutatja, hogy az Internet egyre hasznosabb eszközzé válik a mindennapokban is, ennek nyomán a hétköznapi internetezésben egyre inkább a vezető tartalomszerkesztőségek válnak a használat középpontjává. Másfelől igazolja azt, hogy stratégiai fontosságú az új felhasználókat rögtön a „kapuban” megszólítani.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés