Connect with us

technokrata

Antenna Hungária: ISO 9001

Dotkom

Antenna Hungária: ISO 9001

Az Antenna Hungária Rt. a távközlési piacon az elsők között szerezte meg az új ISO 9001:2000-es nemzetközi szabvány alapján kialakított minőségirányítási rendszerének megfeleléséről szóló tanúsítványt.

A minősítés kiterjed a társaság szinte teljes tevékenységére; műsorszórási és műsorterjesztési, valamint távközlési szolgáltatásaira. A tanúsítvány a műsorszórási és műsorterjesztési, valamint a távközlési szolgáltatásokat előállító és ezeket meghatározó irányítási folyamatok átláthatósága, megfelelősége mellett azt is igazolja, hogy a társaság egy vevőközpontú, folyamatorientált és állandó fejlődésre kész, illetve képes szervezet.

A minőségirányítási rendszer kiépítésében a Controll Minőségfejlesztési Tanácsadó Rt. szakemberei támogatták a társaságot. A rendszer kialakítása során arra törekedett az Antenna Hungária, hogy az az irányítási rendszerének integrált részeként jelenjen meg, kiemelve, hangsúlyosabbá téve abból azokat az elemeket, melyek a szolgáltatások és a belső folyamatok megfelelőségét a leginkább befolyásolják. Különös figyelmet fordítottak azokra az irányítási elemekre, melyek egy Total Quality Management irányítási filozófiára épülő vállalatirányítási rendszernek is alapelemei.

Az Antenna Hungária célja a rendszer, valamint a szolgáltatások és azok hátterének további fejlesztése. A rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését rendszeresen végzett belső és külső auditokkal támogatja a társaság.

Tovább
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu