Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hitelt ad az Amazon: az utolsó esély?

Dotkom

Hitelt ad az Amazon: az utolsó esély?

Az Amazon.com hitelt ad vásáróinak. Az akció nem titkoltan a hatalmas veszteséget termelő online áruház utolsó esélye a túlélésre.

A program keretében a vásárló tulajdonképpen egy virtuális hitelkártyát kap, mellyel az Amazon célja az, hogy egyre több fogyasztót csábítson el – lehetőleg még az ünnepi vásárlási láz előtt.

A hitelszámla segítségével az ügyfél az Amazon internetes boltjaiban vásárolhat. A programra jelentkezett felhasználók, három hónapon keresztül, 200 dolláros hitelkerettel, 2002. január 21-ig kamatmentesen használhatják a cég pénzét.

Az Amazon mellett a Citibank is részt vesz az akcióban mint az online kereskedő cég üzleti partnere, ő szolgáltatja ugyanis az anyagi háttér egy részét.

A bejelentés épp jókor jött, mivel közeleg a Hálaadás napja, és általában a vásárlók ilyenkor szerzik be a karácsonyi ajándékokat. Az Amazon elképzelései szerint ez az akció végre halvány profitba fordítja a cég pénzügyi egyenlegét.

A vállalat egyébként megpróbál üzletelni több kiskereskedővel is, hogy bővítsék kínálatukat, így növelve saját bevételeiket (is).

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés