Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC átfogó, 2 gigabites fibre channel megoldásai

Dotkom

Az EMC átfogó, 2 gigabites fibre channel megoldásai

Új korszakot nyitott meg ma az EMC Corporation a hálózati információtároló technológiák terén: olyan integrált megoldásokat mutatott be, amelyekkel gyorsan és hatékonyan aknázható ki a 2 gigabit/másodperces fibre channel (üvegszálas) technológia.

A mai bejelentés értelmében az EMC 2 gigabites megoldások átfogó skáláját fogja biztosítani: EMC CLARiiON és EMC Symmetrix rendszereket, az EMC által minősített, kompatibilis tárolóeszköz-hardver- és szoftver-komponenseket, valamint migrációs (átállási) szolgáltatásokat. Mindezek eredményeképpen tisztán 2 gigabites és vegyes kapcsolati megoldások egyaránt kiépíthetők lesznek – ez egyszerre csökkenti a költségeket és javítja a termelékenységet anélkül, hogy korlátozná az üzlet működését.

Az EMC Corporation számos kapcsolati fejlesztéssel erősítette központi helyzetét az információ-konszolidációs erőfeszítések terén. Az EMC továbbra is a legmodernebb háttértároló technológiákat építi be a CLARiiON termékcsaládba, hogy a vásárlók az információ-konszolidáció egyre magasabb szintjét érhessék el, miközben lényegesen csökkentik az információs erőforrások összköltségét.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés