Connect with us

Hirdetés

technokrata

R6S játékkal veszi kezdetét az LG UltraGear R6S Warmup kupa

warmup kupa

E-Sport

R6S játékkal veszi kezdetét az LG UltraGear R6S Warmup kupa

R6S játékkal veszi kezdetét az LG UltraGear R6S Warmup kupa

Elindult a nevezés az LG UltraGear R6S Warmup kupára, ahol Magyarország legjobb Rainbow Six: Siege játékosai mérkőzhetnek meg egymással az értékes nyereményekért.

Warmup Kupa sorozat egy nyílt nevezésű kupa, amely a HUNESZ verseny szabályainak szellemében több versenyjátékban kerül megszervezésre. A verseny főszervezője az Esport1, a lebonyolítás a Magyar E-sport Szövetség versenykiírása alapján valósul meg. Az e-sport hazai népszerűsítésében az LG aktív szerepet vállal, támogatásukkal az e-sportolók és a szurkolók ezúttal is izgalmas versenyeken vehetnek részt. A Warmup kupa egyaránt szól a versenyekre nyitott e-sportolni vágyó rétegeknek, a hobbijátékosoknak valamint a technológia újításokra figyelmes közönségnek.

A kupán minden 16. életévét betöltött magyar állampolgárságú személy indulhat. Aki még nem töltötte be a 18. életévét, szülői hozzájárulással nevezhet. További információkért a nyílt selejtező Battlefy oldalára érdemes ellátogatni, ahol egyébként a nevezés is zajlik.

A nyílt selejtezők 2020. november 21-én, 14:00 órakor indulnak. A Top 8 rájátszása valamint a döntő 2020. november 22-én kerül megrendezésre.

A nyílt selejtezők formátuma egyenes ági kieséses, Bo1-es lesz egészen addig, amíg a továbbjutás nem kerül képbe. Onnantól Bo3-ra váltanak a selejtező legjobbjai. A továbbjutással a zsebben ismét visszaváltanak a csapatok Bo1-re. A top 8 csapat vigaszágas rendszerben mérkőzik meg az értékes nyereményekért. Minden összecsapás egy meccsen dől el, kivéve a felső ági, az alsó ági és a nagy döntő, amelyeket az a csapat nyer, amelyik hamarabb megszerzi a második győzelmét.

A legjobban teljesítő csapat 100 000 forintot, az ezüstérmes 50 000 forintot nyer.

A koronavírus következtében a versenyek a játékosok biztonsága érdekében offline zajlanak.

A Warmup kupáról további információk: esport1 weboldalon és közösségi oldalakon.

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés