Connect with us
Hirdetés

technokrata

R6S játékkal veszi kezdetét az LG UltraGear R6S Warmup kupa

warmup kupa

E-Sport

R6S játékkal veszi kezdetét az LG UltraGear R6S Warmup kupa

R6S játékkal veszi kezdetét az LG UltraGear R6S Warmup kupa

Elindult a nevezés az LG UltraGear R6S Warmup kupára, ahol Magyarország legjobb Rainbow Six: Siege játékosai mérkőzhetnek meg egymással az értékes nyereményekért.

Warmup Kupa sorozat egy nyílt nevezésű kupa, amely a HUNESZ verseny szabályainak szellemében több versenyjátékban kerül megszervezésre. A verseny főszervezője az Esport1, a lebonyolítás a Magyar E-sport Szövetség versenykiírása alapján valósul meg. Az e-sport hazai népszerűsítésében az LG aktív szerepet vállal, támogatásukkal az e-sportolók és a szurkolók ezúttal is izgalmas versenyeken vehetnek részt. A Warmup kupa egyaránt szól a versenyekre nyitott e-sportolni vágyó rétegeknek, a hobbijátékosoknak valamint a technológia újításokra figyelmes közönségnek.

A kupán minden 16. életévét betöltött magyar állampolgárságú személy indulhat. Aki még nem töltötte be a 18. életévét, szülői hozzájárulással nevezhet. További információkért a nyílt selejtező Battlefy oldalára érdemes ellátogatni, ahol egyébként a nevezés is zajlik.

A nyílt selejtezők 2020. november 21-én, 14:00 órakor indulnak. A Top 8 rájátszása valamint a döntő 2020. november 22-én kerül megrendezésre.

A nyílt selejtezők formátuma egyenes ági kieséses, Bo1-es lesz egészen addig, amíg a továbbjutás nem kerül képbe. Onnantól Bo3-ra váltanak a selejtező legjobbjai. A továbbjutással a zsebben ismét visszaváltanak a csapatok Bo1-re. A top 8 csapat vigaszágas rendszerben mérkőzik meg az értékes nyereményekért. Minden összecsapás egy meccsen dől el, kivéve a felső ági, az alsó ági és a nagy döntő, amelyeket az a csapat nyer, amelyik hamarabb megszerzi a második győzelmét.

A legjobban teljesítő csapat 100 000 forintot, az ezüstérmes 50 000 forintot nyer.

A koronavírus következtében a versenyek a játékosok biztonsága érdekében offline zajlanak.

A Warmup kupáról további információk: esport1 weboldalon és közösségi oldalakon.

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

samsung

SmartPhone

Kezd lejjebb menni a hajlítható mobilok ára

2021. július 31. szombat
privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök
apple watch 3 okosóra okoseszköz

Kütyük

Mennyire éri meg Apple Watch 3 okosórát venni?

2021. július 26. hétfő
honor

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu