Connect with us
Hirdetés

technokrata

Töltsd le ezt az ingyenes magyar bringás appot!

magyar

App

Töltsd le ezt az ingyenes magyar bringás appot!

Töltsd le ezt az ingyenes magyar bringás appot!

Elkészült a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség ingyenesen letölthető Kerékpárosbarát applikációja, amely tartalmazza a bringásbarát vendéglátóhelyeket és szálláshelyeket, a hazai bringaparkokat, a vízvételi helyeket, a szervizpontokat, a bringás pihenőket, kezdőknek és haladóknak egyaránt érdekes útvonalakat.

A szövetség által nyilvámntartott hálózathoz azok a szolgáltatók csatlakozhatnak, akik kielégítik a biciklivel túrázók igényeit. A kerékpárosarát helyek listája immár a Kerékpárosbarát nevű, androidos készülékekre a Google Play áruházból, iPhone-okra pedig az App Store-ból ingyenesen letölthető alkalmazásban is szerepelnek.

Az app a különböző szolgáltatók, szálláshelyek, vendéglátóhelyek, strandok, múzeumok stb. mellett tartalmazza a bringás pihenőhelyeket, az ingyenes vízvételi lehetőségeket, kutakat, forrásokat, szervizpontokat és a bringaparkokat. A felhasználók különböző a kerékpárosok számára hasznos, a hazai útvonalhálózatot megjelenítő alaptérképek, és térképrétegek közül választhatnak. Az egyes rétegek más-más plusz információval egészítik ki az alaptérképet, például

“a hőtérkép réteggel megnézhető, hogy az egyes kerékpáros útvonalakat mennyire intenzíven használják a bringások.”

A fejlesztők ígérik, az appot bővíteni, fejleszteni fogják. Az egyik ilyen terv szerint közösségi bejelentésre is lehetőség nyílik majd: bárki bejelenthet egy pihenőhelyet, szervizoszlopot vagy akár ajánlhat a hálózatba kerékpárosbarát szolgáltatót is.

Forrás: HVG

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés