Connect with us

technokrata

Úgy néz ki, mégsem kötelező elfogadni az új feltételeket

whatsapp

App

Úgy néz ki, mégsem kötelező elfogadni az új feltételeket

Úgy néz ki, mégsem kötelező elfogadni az új feltételeket

Megdöbbentek a WhatsApp használói, amikor kiderült, számukra kedvezőtlenül változnak meg az általános szerződési feltétlek. Akkora lett a felháborodás, hogy a csevegőszolgáltatás visszavonulót fúj.

Bár a WhatsApp-ot felvásárló Facebook korábban még elhatárolódott a csevegőszolgáltatást érintő nagy változásoktól, később mégis meggondolta magát. Arra akarta rávenni a csevegőszolgáltatás használóit, hogy fogadják el az új szerződési feltételeket, egyúttal adják át az adataikat a legnagyobb közösségi hálózatnak. Minderre az első határidő 2021. február 8. volt.

Érthető, hogy óriási volt a felháborodás, olyannyira, hogy sokan inkább csevegőszolgáltatást váltottak. Később május 15-re tolták el a határidőt, viszont nem változtattak a meglehetősen szigorú következményeken azokra nézve, akik nem fogadnák el az új feltételeket. Ugyan nem törölték volna a fiókjukat, viszont korlátozták volna annak használatát.

A legújabb információk most újabb visszavonulóról szólnak az általános szerződési feltételekkel kapcsolatban.

WABetaInfo úgy tudja, hogy a WhatsApp átdolgozza e feltételeket, méghozzá úgy, hogy az elfogadás opcionális legyen, egyetlen esetet kivéve. Ha valaki felhőszolgáltatókat használó üzleti fiókoknak szeretne üzenetet küldeni, akkor ezt csak abban az esetben teheti meg, ha elfogadja a feltételeket.

A WhatsApp azt tervezi, hogy hamarosan bejelenti az ÁSZF-ben történő változást, és frissítést bocsát ki, ami támogatja ezt a módosítást. Végre lezártnak tekinthetjük az ügyet, véli – optimistán – a WABetaInfo.

Forrás: HVG

További App

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

apple

SmartWatch

Az új Apple Watch gyakorlatilag olyan, mint a régi

2022. augusztus 12. péntek
polikarbonát

Smart home

Amit a polikarbonát lemez használatáról tudni kell

2022. augusztus 12. péntek
TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu