Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mostantól a mobilszámlánkra is vásárolhatunk vonaljegyet, bérletet a Telenornál

telenor wallet

App

Mostantól a mobilszámlánkra is vásárolhatunk vonaljegyet, bérletet a Telenornál

Mostantól a mobilszámlánkra is vásárolhatunk vonaljegyet, bérletet a Telenornál

Hazánkban elsőként a Telenor ügyfelei élvezhetik a mobilszámla alapú tömegközlekedési jegy- és bérletvásárlás előnyeit

Február közepétől a Telenor ügyfelei már a mobilszámlájuk terhére is vásárolhatnak jegyet és bérletet a nagyvárosok tömegközlekedési társaságainál – többek között Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Székesfehérváron és Sopronban –, illetve a Volánbusz, valamint a GYSEV járataira.

A járványhelyzetben kiemelten fontos érintésmentes vásárlást nem terheli kényelmi díj, sőt, a funkció használatához a bankkártya adatok megadása sem szükséges.

A Telenor Wallet alkalmazásban a mobilos vásárlásoknál egyértelműen a közlekedéssel kapcsolatos tranzakciók (parkolás, autópálya-matricavásárlás) a legnépszerűbbek, az elmúlt 8 évben ezek tették ki a mobilfizetések 80 százalékát. A mostantól elérhető új funkció a tömegközlekedést használók számára kedvez: a Telenor Wallet alkalmazáson keresztül a bankkártyaadatok megadása nélkül, egyszerűen a mobilegyenleg terhére vásárolható jegy vagy bérlet. A nagyvárosok tömegközlekedési társaságainál, ill. a Volánbusz és a GYSEV járataira elérhető jegyek és bérletek részletes listája a Telenor Wallet alkalmazásban a Jegyek és bérletek menüpontban érhető el. Az alkalmazásból a vásárlás online történik, azaz aktív adatkapcsolatra van szükség a jegy megvásárlásához, az érvényesítéshez és az ellenőrzéshez is. A tranzakció során extra SMS díjjal nem kell számolnia a vásárlónak, a szolgáltatást semmilyen kényelmi díj nem terheli.

Egyszerű jegyvásárlás a kor követelményeihez igazodva

Az új funkció esetében szintén kényelmi elemként jelenik meg, hogy a jegyek és bérletek akár előre is megválthatóak, valamint az alkalmazás alapértelmezetten figyelmeztet a bérletek lejártának közeledtével – sőt, a figyelmeztetés időpontja igény szerint személyre szabható. A korábbi vásárlásokra emlékszik a rendszer, így a következő alkalommal már nem kell feltétlenül a hosszú listából kiválasztani a megfelelő tételt, a korábban vásárolt jegytípusok azonnal láthatók.

„A Telenorra már nem csupán mobilszolgáltatóként érdemes gondolni, hiszen digitális termékeink palettája egyre színesebb, a hétköznapi életet megkönnyítő, az ügyfeleink számára releváns megoldásokkal folyamatosan bővítjük azt.  Az érintésmentes jegyvásárlás az alapvető kényelmen túl a koronavírus elleni védekezésben is segít, hiszen a felhasználóknak nem kell automatát nyomkodni vagy jegypénztárban sorban állni, ehelyett egyszerűen, extra költségek nélkül, akár előre is megvásárolhatják jegyüket, bérletüket a mobiliegyenlegük terhére.”

– mondta el a fejlesztéssel kapcsolatban Homola Márton, a Telenor digitális termékeiért felelős igazgatója.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés