Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dalszövegek a Samsung Smart tévéin az Apple Music alkalmazással

samsung smart

App

Dalszövegek a Samsung Smart tévéin az Apple Music alkalmazással

Dalszövegek a Samsung Smart tévéin az Apple Music alkalmazással

A Samsung Smart TV készülékein a legújabb frissítésnek köszönhetően több millió, a zenével szinkronban megjelenő dalszöveg válik elérhetővé az Apple Music alkalmazásban. A 2018 után megjelent Samsung Smart TV modelleken elérhető opcióval a felhasználók minden eddiginél könnyebben követhetik a kedvenc zenéiket és azonnal megismerhetik a legújabb szerzemények szövegét.

A Samsung az elsők között mutatta be az Apple Music alkalmazást Smart TV készülékein. Az otthoni zenehallgatás élményét most tovább bővíti a vállalat az applikáció dalszöveg megjelenités funkciójával.

A békés, otthon töltött óráknak tökéletes hangulatot kölcsönöz a legújabb zenék felfedezése és felszabadító érzés az előadókkal együtt énekelni vagy rappelni teljes hangerővel. Ezek az élmények pedig csak a pontos dalszöveggel lehetnek teljesek.

Életre kelnek a versszakok

Az otthoni szórakozás központjaként a Samsung Smart televíziókat úgy alkották meg, hogy a látványos képek mellett kiváló hangminőséget is biztosítsanak. Az Apple Music dalszövegeivel minden dal életre kell az albumborítók alapján generált egyedi, színes, dinamikus hátterek előtt.

A legjobb dalok válogatása

Az Apple Music dalszövegek néhány egyszerű mozdulattal megjeleníthetők a Samsung készülékek képernyőin. A felhasználók könnyedén átolvashatják a teljes szöveget, kiválaszthatnak egy konkrét sort vagy versszakot, közvetlenül a refrénre válthatnak vagy ellenőrizhetik, mennyi van még hátra a dalból.

Mindenki ismeri a dallamtapadás érzését, amikor nem tud elfelejteni egy szöveget, de nem tudja a dal címét. A Samsung Smart TV-ken megtalálható Apple Music alkalmazással a felhasználók rákereshetnek a dalszövegre és megtanulhatják az egész dalt, ehhez elég elindítaniuk a lejátszást.

Legyen szó egy friss slágerről vagy egy klasszikus újrafelfedezéséről, az Apple Music dalszövegeivel egy ütem vagy sor sem maradhat ki.

Az Apple Music dalszövegek elérhetősége

Az Apple Music alkalmazás letölthető a Samsung Smart TV Alkalmazásboltból, a felhasználók bejelentkezhetnek meglévő fiókjukba az Apple ID segítségével vagy új előfizetést indíthatnak a tévéjükről. A Samsung Smart TV felhasználók három hónapig díjmentesen próbálhatják ki az Apple Music szolgáltatásait egyéni, családi vagy diák előfizetéssel.

A dalszövegek elérhetőségével az első dal elindításakor a sorok automatikusan megjelennek a képernyőn a zene ritmusában, így a felhasználók könnyedén követhetik a szöveget.

A Samsung Smart TV termékeiről további információ a https://www.samsung.com/hu/tvs/all-tvs/ weboldalon érhető el.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés