Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Google mindenki számára díjmentesen elérhetővé teszi a Google Meet videokonferencia szolgáltatását

google meet

App

A Google mindenki számára díjmentesen elérhetővé teszi a Google Meet videokonferencia szolgáltatását

A Google mindenki számára díjmentesen elérhetővé teszi a Google Meet videokonferencia szolgáltatását

A Google Cloud ma bejelentette, hogy mindenki számára díjmentesen elérhetővé teszi a Google Meet-et, a Google prémium videokonferencia-megoldását, hogy világszerte megkönnyítse a biztonságos kommunikációt és együttműködést. Most bárki, aki rendelkezik e-mail címmel, biztonságosan indíthat vagy csatlakozhat magas színvonalú és biztonságos videótalálkozókhoz.

“A magánélet és az otthonról végzett munka határainak elmosódásával  a Google Meet egyszerre nyújthat megoldást egy jobb minőségű munkahelyi meetingre, csempés képernyőnézetet a szülinapi bulira vagy biztonságot az orvosunkkal folytatott videóhíváshoz”

– mondta Javier Solteno, a G Suite alelnöke.

“Jelenleg egy világméretű hangsúlyáthelyeződés szemtanúi vagyunk, amely befolyásolja a kommunikációt a munkahelyektől kezdve az iskolákon át az otthonokig. Az emberek ismerős és biztonságos eszközökre vágynak, amelyeket életük minden területén használhatnak.”

A Meet tervezése, felépítése és működtetése során elsődleges szempont a biztonság. Azok a szolgáltatások, amelyek korábban csak a G Suite előfizető ügyfelek számára voltak elérhetők, most mindenki számára díjmentessé válnak, beleértve a biztonsági megoldásokat, a sok résztvevős konferenciákat (egyéni felhasználók esetén 100, üzleti és oktatási partnereknek 250 résztvevőig), a nagy felbontású képernyőmegosztást, a valós idejű feliratokat és az igényekhez igazodó elrendezéseket, így a kibővített csempés nézetet is.

A jövő héttől kezdődően fokozatosan tesszük elérhetővé a Meet-et, hogy mindenki számára biztosíthassuk a Google által elvárt biztonságot és megbízhatóságot. Előfordulhat, hogy a felhasználó nem tud azonnal létrehozni találkozót a meet.google.com, oldalon, viszont ilyen esetben feliratkozás esetén értesítést kap, amint elérhetővé válik számára is a szolgáltatás.

Biztonságos alapra épített videobeszélgetések

A Meet-et úgy tervezték, építették és működtetik, hogy minden helyzetben biztonságos legyen. Január óta a Meet napi felhasználási csúcsa harmincszorosára növekedett. Ebben a hónapban a Meet-en naponta 3 milliárd percnyi videóbeszélgetés zajlik és 3 millió új felhasználóval bővül minden egyes nap.  Múlt héten a Meet napi felhasználóinak száma meghaladta a 100 milliót. Ez a növekedés nagyobb felelősséget is jelent. A magánélet védelme és a biztonság kiemelkedően fontos, függetlenül attól, hogy bizalmas információt oszt meg az orvos betegével, ügyféltalálkozót tart egy pénzügyi tanácsadó vagy virtuális ünneplésre gyűlnek össze az emberek egy sikeres érettségi vagy ünnepnapok alkalmából.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük és javítjuk adatvédelmi és biztonsági intézkedéseinket, valamint az adatvédelmi csapatunk a folyamat minden lépésének részese a magánélet védelmére vonatkozó követelmények teljesítése érdekében. A Google Cloud nem használja fel a személyes adatokat hirdetési célokra és ezekhez harmadik felek számára nem enged hozzáférést. Továbbá a Google Cloud rendszeresen szigorú biztonsági és adatvédelmi ellenőrzéseken esik át az összes szolgáltatása tekintetében.

Számos lehetőség van a Meet díjmentes használatára:

  • Egyéni felhasználók: Az egyéni felhasználók számára díjmentesen használható a Meet program a google.com webhelyen, valamint a Meet iOS és Android alkalmazásán keresztül. A Meet-tel lehetőségük van biztonságos videóhívásokat létrehozni és megosztani bárkivel, vagy más által létrehozott videohívásokhoz csatlakozni – legyen szó virtuális jógaóráról, heti könyvklubról, a szomszédokkal való találkozásról vagy bármi egyéb alkalomról. Az egyének által létrehozott videohívásban már akár 100 ember is részt vehet, és olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, mint például a képernyőmegosztás, a valós idejű feliratozás vagy a kibővített csempézett elrendezés.
  • Csapatok, amelyek nem G Suite előfizető ügyfelek: A mai napon a G Suite Essentials-t, szolgáltatásunk új kiadását is bemutatjuk, amely segíti a vállalatok csapatait a G Suite használatának elkezdésében, abban az esetben is, ha már rendelkeznek levelező megoldással. A G Suite Essentials hozzáférést biztosít a Meet, a Drive, a Docs, a Sheets és a Slides szolgáltatásokhoz, lehetővé téve a zökkenőmentes tartalomlétrehozást és a valós idejű együttműködést. A G Suite Essentials szeptember 30-ig díjmentes, és olyan naprakész funkciókkal rendelkezik, mint például 250 fős találkozók tartásának lehetősége, az élő közvetítés és a biztonságos értekezlet-felvétel. Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a G Suite Essentials funkciói mellett a Gmailt és a Naptárt is használni szeretnék, a G Suite Business kiadásra való előfizetés ajánlott.
  • Meglévő G Suite ügyfelek: A G Suite 6 millió meglévő ügyfele már rendelkezik hozzáféréssel a Meet programhoz. Az adminoknak egyszerűen engedélyezniük kell a Meet funkciót a súgóban bemutatott utasítások követésével. A G Suite emellett szeptember 30-ig három lehetőséget kínál új és meglévő vállalati ügyfelei számára a Meet használatára: díjmentes hozzáférés a Meet speciális szolgáltatásaihoz minden G Suite ügyfél számára, díjmentes kiegészítő Meet licencek a meglévő G Suite ügyfelek számára a jelenlegi szerződésük módosítása nélkül és díjmentes G Suite Essentials új vállalati ügyfelek számára.
  • Iskolák és felsőoktatási intézmények: A G Suite Education összes kiadása tartalmazza a Meet szolgáltatást, amely világszerte több mint 120 millió diáknak és tanárnak biztosít kiváló minőségű virtuális tanórákat, tanár-szülő konferenciákat, oktatást és akár iskolai szocializációs lehetőséget.

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés