Connect with us

technokrata

Már használható a randi applikáció a legújabb Black Mirror évadból

App

Már használható a randi applikáció a legújabb Black Mirror évadból

Már használható a randi applikáció a legújabb Black Mirror évadból

Azaz kiszámolhatod, meddig fog tartani a kapcsolatod….

Ha valakit esetleg eddig elkerült a Black Mirror, akkor egyrészt nézze meg, mert mindegyik évad előremutató és izgalmas alkotás, nem csak tech témában. A mini-sorozat egyébként a közeli jövőben kialakuló technológiai fejlesztések által generált társadalmi problémákat forgatja ki brutális nyers bemutatás keretei között.

ulfdzkscw6k67ncu2bey

A legújabb évadban volt egy kifejezetten provokatív rész, ami a randi-appokra ment rá. Aki esetleg lemaradt róla, annak annyi spoiler elég, hogy egy olyan applikációról van szó, ami megmondja nekünk, meddig fog tartani a kapcsolatunk, ha tetszik, ha nem, végül pedig megtalálja nekünk életünk szerelmét.

Egyből ki is próbálhatjuk a Coach.dating applikációt ha rendelkezünk internetkapcsolattal, csak rá kell nyomnunk a sorozatból ismert kis kör alakú kütyüre. Kapunk egy linket, amit megoszthatunk partnerünkkel, így kiderül, meddig leszünk együtt. Ez nagyon veszélyes, úgyhogy én személy szerint biztos nem fogom ezt eljátszani a párommal, de aki elég bátor annak mindenképp érdemes kipróbálnia, de ne lepődjön meg senki, ha ezek után egy kanapén alvás vár rá az este!

További App

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin