Connect with us

Hirdetés

technokrata

ITBN: a régió legsikeresebb IT biztonsági rendezvénye

Dotkom

ITBN: a régió legsikeresebb IT biztonsági rendezvénye

Rekordmennyiségű szakember látogatott el a hatodik Informatikai Biztonság Napja konferenciára.

Az idén kibővült programmal és illusztris vendégekkel jelentkező, hatodik ITBN Konferencia mindkét napján, a plenáris kerekasztal beszélgetéseit óriási érdeklődés övezte, az esemény helyszínéül szolgáló mozitermek zsúfolásig megteltek. Az egyik leginkább várt beszélgetésen Peter Hustinx európai és Jóri András magyar adatvédelmi biztos, valamint Craig Balding, a Cloud Security Alliance képviselője osztotta meg gondolatait az adatvédelem szabályozásának lehetőségeiről, a személyes adatok és a magánélet védelmének szükségességéről illetve az információszabadság kérdéskör egyensúlyáról.

A Hacking és új fenyegetettségek szekciót szókimondó előadások, teltházas terem és meghosszabbított kerekasztal beszélgetés, illetve élénk diskurzus jellemezte, de sokakat érdekeltek a Web2 és az alkalmazások biztonsága valamint a hálózatok és cloud biztonságával kapcsolatos szekciók és témakörök is. Idén közel 20 interaktív bemutató segítségével győződhettek meg a résztvevők az egyes biztonsági technológiák gyakorlati értékéről és használhatóságáról.

Az ITBN főszervezője, Keleti Arthur az esemény kapcsán elmondta: „Nagyon sikeresnek mondható az idei ITBN Konferencia mind két napja. Külön öröm a számunkra, hogy a visszajelzések alapján a résztvevők elsősorban az előadások szakmai színvonalat, a sokszínűségét, illetve az itt megszerzett információk hasznosságát emelték ki, amely sokaknak egy évre elegendő muníciót jelent a szakmai munkájuk végzéséhez. Megelégedéssel tölt el az is, hogy többen a kiállítás nagy nemzetközi gyártóinak régiós szakértői közül osztották azt a véleményt, hogy az ITBN a régió legsikeresebb IT biztonsági rendezvényévé nőtte ki magát” – mondta el a főszervező.

Az idei újdonságnak számító ITBN Biztonsági díjakat a második nap végén, az esemény egyik díszvendége, Rubik Ernő személyesen adta át.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés