Connect with us

Hirdetés

technokrata

SonicWALL Email Security 7.0

Dotkom

SonicWALL Email Security 7.0

Újgenerációs megoldás a spamek ellen.

Az e-mailes fenyegetettségek ma már komolyan igénybe veszik a szervezetek erőforrásait, évente mintegy 20 milliárd dolláros kárt okozva világszerte. Manapság az üzletmenet folytonosságához erőteljes, de egyben egyszerű e-mail fenyegetettségi védelemre van szükség, melynek kezelése nem tarthat órákig vagy napokig.

Az eszközként és Windows-alapú szoftverként is elérhető SonicWALL Email Security átfogó védelmet nyújt (anti-spam, adathalász támadás elleni, antivírus, tartalomszűrő, megfelelést segítő, szabályok betartását segítő funkciók) egyetlen megoldásban. A megoldás a 10-100.000 alkalmazottat foglalkoztató szervezetek számára biztosít védelmet a kéretlen e-mailekkel, vírusokkal, adathalász támadásokkal, szabályozások megszegésével, szellemi javak illetéktelen felhasználásával szemben.

Az Email Security 7.0 az e-mail-védelmet még könnyebbé teszi, kezdve az LDAP szerverek támogatásával. Így biztosított ezen szerverek szinkronizálása, egyszerűsítése, és az adatforgalom akadálymentes kezelése. A Multi-LDAP funkció Managed Service Provider (MSP) szolgáltatók számára biztosítja, hogy több, saját LDAP szerverrel rendelkező ügyfelet is ellássanak. Az Email Security 7.0 a SonicWALL GRID Anti-Virus bevezetésével megerősített védelmet is kínál, melynek működése a SonicWALL GRID Antivirus Network-re épül. Ez a hálózat világszerte nyomon követi az aktuális fenyegetettségeket, és valósidejű antivírus és kémprogram elleni frissítésekkel látja el a felhasználókat.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés